ΤΟ ''KINGSMAN 3'' ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ


Η σειρά ταινιών ''Kingsman'' θα αποκτήσει και τρίτο κεφάλαιο αλλά και ένα πρίκουελ! 
Το ''Κingsman 3'' θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο ο Matthew Vaughn, με την επιστροφή των Taron Egerton και Colin Firth να θεωρείται δεδομένη. 

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας (δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της) θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019 και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πρίκουελ, ''Kingsman: The Great Game''.

 O Vaughn δήλωσε: «Το στούντιο ψάχνει δύο νέους πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς θα είναι ένας έφηβος, που θα ονομάζεται Conrad. Ο νεαρός, χαρούμενος και γοητευτικός γιος ενός βρετανικού δούκα, ο Κόνραντ είναι πρόθυμος να βρει έναν τρόπο να υπηρετήσει τη χώρα του κατά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο... και ίσως η Kingsman του προσφέρει αυτή την ευκαιρία. Το στούντιο ψάχνει επίσης έναν πιο μεγάλο, σε ηλικία, πρωταγωνιστή και ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του, γνωρίζουμε ότι ο Ralph Fiennes είναι κοντά ή στην κορυφή της λίστας των στούντιο.»


Εκτός από τους Taron Egerton και Colin Firth που θα δούμε ξανά ως Eggsy και Harry Hart, θα επιστρέψουν και οι: Channing Tatum  (με μεγαλύτερο ρόλο αυτή τη φορά), Jeff Bridges και Halle Berry.


Τα δύο προηγούμενα κεφάλαια δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα σε εισπράξεις. Η πρώτη ταινία ''Kingsman: The Secret Service'' έφερε στα ταμεία 414 εκατομμύρια δολάρια ενώ το Kingsman: The Golden Circle, 410 εκατομμύρια δολάρια.
Η τρίτη ταινία θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 9 Νοεμβρίου του 2019.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube