H NAOMI WATTS ΣΤΟ PREQUEL ΤΟΥ GAME OF THRONES


Έξι επεισόδια πριν το φινάλε της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής ''Game of Thrones'' το 2019 και ήδη το prequel (ή μήπως να χρησιμοποιήσω καλύτερα πληθυντικό;) προετοιμάζεται. Εδώ και ένα χρόνο ακούγεται ότι ο R. R. Martin έχει στα σκαριά πέντε πρικουελ του GoT, αλλά όπως είπε το καλοκαίρι το ένα από αυτά δεν θα γίνει. 

 Σ' ένα από αυτά πρωταγωνίστρια θα είναι η δυο φορές υποψήφια για Όσκαρ, Naomi Watts. Ο τίτλος της σειράς θα είναι μάλλον ''The Long Night'', το σενάριο θα υπογράφουν οι George R. R. Martin και Jane Goldman, θα προβληθεί το 2020 και θα διαδραματίζεται την Εποχή των Ηρώων, χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή του John Snow. Φυσικά και θα προβληθεί από το HBO.

 Η J.Goldman αναλαμβάνει και χρέη showrunner ενώ συνυπογράφει το σενάριο για τον πιλότο, βασισμένο σε μία ιστορία που εμπνεύστηκε μαζί με τον Martin. Εκτός από την Goldman και τον Martin, τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού θα έχουν και οι James Farrell, Jim Danger Gray, Vince Gerardis και Daniel Zelman, με τον Chris Symes ως συν-εκτελεστικό παραγωγό.





Η επίσημη σύνοψη δημοσιεύτηκε μαζί με την ανακοίνωση για το πιλοτικό επεισόδιο της prequel σειράς. «Λαμβάνοντας χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του 'Game of Thrones', το χρονικό της σειράς τοποθετείτε στην πτώση του κόσμου από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) ως τις σκοτεινότερες ώρες. Και ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομερά μυστικά της ιστορίας του Westeros ως την πραγματική προέλευση των Λευκών Διαβατών, τα μυστήρια της Ανατολής ως τους Stark των θρύλων... Δεν πρόκειται για την ιστορία που νομίζαμε ότι γνωρίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube