BEVERLY HILLS 90210: H ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΣΤ


Το «Beverly Hills 90210»(1990-2000), η επιτυχημένη Αμερικανική σειρά της δεκαετίας του '90 επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μάλιστα με το αρχικό κάστ. 

Το CBS έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την  Τζένι Γκαρθ(Kelly), την Τόρι Σπέλινγκ(Donna), την Γκαμπριέλ Καρτέτις(Andrea) τον Τζέισον Πρίστλεϊ(Brandon), τον Ίαν Ζέρινγκ(Steve) και τον Μπράιαν Όστιν Γκριν(David)
 Εκπρόσωπος του δικτύου επιβεβαίωσε ότι το πρότζεκτ βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. 





Η επικείμενη αναβίωση της σειράς θα επικεντρώνεται στη ζωή των αρχικών και 40+ πλέον, χαρακτήρων . 
 «Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια παραδοσιακή επανεκκίνηση» αναφέρεται στο δημοσίευμα του Deadline. 
 Η Τόρι Σπέλινγκ, η πρωταγωνίστρια της σειράς και κόρη του παραγωγού της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς όλων των εποχών, Άαρον Σπέλινγκ, άφησε υπόνοιες τον περασμένο Μάρτιο, για ένα «90210» project, ανεβάζοντας ένα post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικά με αυτό.






To 2008 δίκτυο CW δημιούργησε μια νέα (βαρετή) εκδοχή της σειράς, που είχε τον τίτλο ''90210'' και τις Spelling, Garth και Doherty να υποδύονται τους ίδιους ρόλους για ορισμένο αριθμό επεισοδίων. Η σειρά προβλήθηκε για πέντε σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube