Ο ''ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΖΑΜΟΥΝΤΑ'' ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ


Μια από τις διασημότερες και επιτυχημένες κωμωδίες της δεκαετίας του '80 ήταν το ''Coming to America'' ή αλλιώς "Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα" και μετά από τριάντα ένα χρόνια ο Eddie Murphy επιστρέφει στον ρόλο του Πρίγκιπα Akeem. 
Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε το sequel της ταινίας, το οποίο σκηνοθετικά θα αναλάβει ο Craig Brewer (Black Snake Moan, Dolemite is My Name).

«Ύστερα από πολλά χρόνια αναμονής, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος να σας πω ότι το Coming to America 2 γίνεται πραγματικότητα. Συγκεντρώσαμε μια φοβερή ομάδα υπό την ηγεσία του Craig Brewer, ο οποίος έκανε μια φοβερή δουλειά με το "Dolemite is My Name" και ανυπομονώ να φέρουμε μαζί όλους αυτούς τους αγαπημένους χαρακτήρες πίσω στη μεγάλη οθόνη» ανέφερε στην ανακοίνωση του ο 57χρονος Μέρφι.
Ο διάσημος κωμικός ζήτησε και από το υπόλοιπο cast να επιστρέψει, το οποίο περιλαμβάνει τους James Earl Jones, Arsenio Hall, Shari Headley και John Amos, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους ακόμη.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ''Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2''  θα εστιάζει στον Akeem και στο ταξίδι του πίσω στις ΗΠΑ με σκοπό να βρει τον χαμένο του γιο, ο οποίος είναι o διάδοχος του θρόνου. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το ''Coming to America 2'' προς το παρόν δεν υπάρχει, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Η ταινία με προϋπολογισμό 39.000.000$ είχε φέρει στα ταμεία 288.752.301$, ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ Κοστουμιών και Όσκαρ Μακιγιάζ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube