H KATY PERRY ΚΑΙ Ο ORLANDO BLOOM ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΝ


Η 34χρονη τραγουδίστρια Katy Perry και ο 42χρονος ηθοποιός Orlando Bloom μετά από τρία χρόνια σχέσης, αρραβωνιάστηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ο Orlando ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με την αγαπημένη του να δείχνει σε πρώτο πλάνο το όμορφο και πανάκριβο δαχτυλίδι. 




Ο Andrew Brown, πρόεδρος της εταιρείας 'WP Diamonds', δήλωσε στο E! News πως το ροζ διαμάντι οβάλ σχήματος πρέπει να είναι 4 καρατίων και μαζί με τα οκτώ λευκά διαμάντια που βρίσκονται γύρω του ώστε να σχηματίζεται ένα λουλούδι, πρέπει να αξίζει γύρω στα πέντε εκατομμύρια δολάρια. 

Kάποιες φωτογραφίες από τη βραδιά δημοσιεύθηκαν από έναν λογαριασμό του Facebook που απ' ότι φαίνεται ανήκει στη μητέρα της Perry, με τη λεζάντα "δείτε ποιος αρραβωνιάστηκε". Οι φωτογραφίες μπορεί μετά από λίγο να κατέβηκαν, όμως oι fans του ζευγαριού τις είχαν ήδη αποθηκεύσει.




Το ζευγάρι χώρισε τον Μάρτιο του 2017 και επανασυνδέθηκαν το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και από τότε έχουν απολαύσει πολλές ρομαντικές διακοπές. 

 Aυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δυο. Η Πέρι ήταν παντρεμένη για δυο χρόνια (2010-2012) με τον κωμικό Ράσελ Μπραντ και ο Μπλουμ παντρεύτηκε με την Μιράντα Κερ το 2010 και χώρισαν το 2013, έχοντας αποκτήσει ένα γιο, τον 8χρονο σήμερα Φλιν Κρίστοφερ Μπλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube