CHILLING ADVENTURES OF SABRINA: ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ 2ΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ


H υπερφυσική σειρά του Netflix, ''Chilling Adventures of Sabrina'', που απέσπασε θετικές κριτικές και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, επιστρέφει με νέα επεισόδια.




Στο πρώτο μέρος, η Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην ανθρώπινη και την υπερφυσική της πλευρά. Στο δεύτερο μέρος του πρώτου κύκλου, η Σαμπρίνα έχει ήδη αποδεχτεί τη σκοτεινή  πλευρά της μάγισσας και τις πολλές μαγικές της δυνάμεις, κάτι που είναι και πιο κοντά στον χαρακτήρα της ''Archie Comics''.




Τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου, τα δέκα επεισόδια του οποίου προβλήθηκαν από το Netflix στις 26 Οκτωβρίου 2018, με πρωταγωνιστές τους: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot και Gavin Leatherwood. 
Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειρά είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa.




Το Netflix είχε και ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι για τους φανς της σειράς, ένα special Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο (Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter's Tale). Μέχρι τότε, δείτε το νέο trailer.

Τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν (όλα μαζί φυσικά) από το Netflix, στις 5 Απριλίου 2019. 



Τον Δεκέμβριο του 2018, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν(χωρισμένη και πάλι σε δυο μέρη), η οποία θα αποτελείται και αυτή από δεκαέξι επεισόδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube