TOY STORY 4: TΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


Το ''Τoy Story'' επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, οκτώ χρόνια μετά την τρίτη ταινία. Σκηνοθέτης του ''Toy Story 4'' είναι ο Τζος Κούλεϊ.  Το σενάριο έγραψε η συγγραφική ομάδα της πρώτης ταινίας, η οποία αποτελείται από τους Πίτερ Ντόκτερ, Άντριου Στάντον και Λι Άνκριτς.




Η πλοκή της ταινίας θα αφορά τα παιχνίδια Σερίφης Γούντι, Buzz Lightyear καθώς και τους φίλους τους και τη ζωή τους, αφού ο Άντι, ο πρώτος ιδιοκτήτης τους, του έδωσε στη μικρή Μπόνι.
Η παρέα, θα προσπαθήσει την επανένωση με την Bo Peep, η οποία δόθηκε στο Toy Story 3.
H παρέα υποδεχεται ένα νέο μέλος, τον Φόρκι, το παιχνίδι που έφτιαξε η Μπόνι από το αγαπημένο της πλαστικό πιρούνι. Το παιχνίδι επιμένει πως δεν ανήκει εκεί και προσπαθεί κάθε φορά να δραπευτεύσει δείχνοντας σε όλους τους χαρακτήρες πόσο μεγάλος μπορεί να είναι ο κόσμος για ένα παιχνίδι.  



O Tim Allen μίλησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή ''The Talk'' για το συγκινητικό φινάλε της ιστορίας, λέγοντας πώς «είναι τόσο συγκινητικό, είναι τόσο αστείο, είναι τόσο μεγαλοπρεπής η ιδέα που σκέφτηκαν» προσθέτοντας ότι «μερικές σκηνές προς το τέλος ήταν πραγματικά δύσκολες για να γυριστούν. Δεν μπορούσα να ξεπεράσω την τελευταία σκηνή.»



Η πρώτη ταινία(1995) έφερε στα ταμεία 373.600.000$, η δεύτερη(1999) 497.400.000$ και η τρίτη(2010) 1.067.000.000$.


Το ''Toy Story 4'' θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου 2019 με τους Tom Hanks και Tim Allen να επιστρέφουν στους ρόλους του Woody και του Buzz Lightyear, τις Joan Cusack και Annie Potts στους ρόλους των Jessie και Bo Peep και τους Keanu Reeves και Patricia Arquette σε ρόλους που δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Δες το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube