H CHER ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ JIMMY FALLON ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ


Η 72χρονη θρυλική ηθοποιός και τραγουδίστρια Σερ(η οποία βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα), ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, αποδεικνύοντας πως το να είσαι τόσο μεγάλη σταρ δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ''τσαλακωθείς''.



Το ''Τhe tonight show starring Jimmy Fallon'' ξεκίνησε με τον μονόλογο του παρουσιαστή που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει βασικά γιατί εμφανίστηκε η Σερ που τον χαστούκισε για πλάκα, όπως είχε κάνει (στον Nicolas Cage) στην ταινία του ’87 ''Moonstruck'', για τον ρόλο της εκείνο κέρδισε Όσκαρ.




Ανάμεσα στα άλλα εξομολογήθηκε ότι είναι πάρα πολύ ντροπαλή όταν δεν κάνει τα σόου της και πως αρχικά δεν πίστεψε ότι το κλασσικό πια τραγούδι ''I Got You Babe'', θα γινόταν επιτυχία. Πάλι καλά που επέμενε ο τότε σύζυγος και συνεργάτης-παρτενέρ της, Sonny Bono...

H Cher είπε ακόμα ότι δεν έχει δει ποτέ κάποιον/α να τη μιμείται σωστά. Εντάξει, δεν είναι και εύκολο.

Στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι τρεις πρωταγωνίστριες του μιούζικαλ ''The Cher Show'',  που παίζεται στο Broadway και έχει ως θέμα του τη ζωή της σταρ. H Cher τραγούδησε μαζί τους το ''If I Could Turn Back Time''και το ''I Got You Babe'' με τον ηθοποιό που υποδύεται τον Sonny στην παράσταση.


Η πιο αστεία στιγμή της εκπομπής ήταν ''Lip Sync Karaoke''...


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σερ, ετοιμάζει παγκόσμια περιοδεία, νέο δίσκο και μάλλον καινούργια ταινία. Ποιος είπε πως δεν υπάρχει ζωή μετά τα 72;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube