ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ''JOKER'' ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ


Μετά την αφίσα της ταινίας ''Joker'', η Warner Bros. και η DC έδωσαν στη (επιτέλους) δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, το οποίο είναι καθηλωτικό.
«Η μητέρα μου πάντα μου λέει να χαμογελάω, μου είπε να έχω έναν σκοπό, να φέρω χαμόγελα και χαρά στον κόσμο» ακούγεται να λέει ο Joaquin Phoenix που υποδύεται τον Arhtur Fleck (πριν γίνει ο Τζόκερ), έναν αποτυχημένο standup κωμικό που ζει με την μητέρα του και λόγω μια όχι και τόσο επιτυχημένης ζωής, οδηγείται σιγά σιγά στην παράνοια, ώσπου μετατρέπεται σε ψυχοπαθή δολοφόνο.




Την ταινία σκηνοθετεί ο Todd Phillips, παραγωγός είναι ο Martin Scorsese και πρωταγωνιστούν οι: Robert De Niro, Brett Cullen, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais, και Shea Whigham. 




Ο Phoenix είναι ο τελευταίος που υποδύεται τον Joker, είχε προηγηθεί ο Heath Ledger( που βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου) στο φιλμ του Christopher Nolan ''The Dark Knight'', ο Jared Leto στο ''Suicide Squad'', ο Cameron Monaghan στη σειρά ''Gotham'', o Jack Nicholson στο ''Batman'' του 1989, ο Cesar Romero στο ''Batman'' του 1966.

Το φιλμ ''JOKER'' θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2019 στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube