'SAVED BY THE BELL': ΤΟ REUNION ΤΗΣ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ



Η τηλεοπτική σειρά του NBC «Saved by the Bell» («Πριν χτυπήσει το κουδούνι») προβαλλόταν από το 1989 μέχρι το 1993 και από το '93 ως το 2000 με νέο καστ ως ''Saved by the Bell: The New Class'', όπου παρακολουθούσε την παρέα Γυμνασιόπαιδων και τις περιπέτειες τους. 
Το καστ ξανασυναντήθηκε 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (όχι για πρώτη φορά) για φαγητό και οι φανς ενθουσιάστηκαν.

Ο 45χρονος Lopez συνοδευόταν από την σύζυγό του, Courtney, ο 45χρονος Mark-Paul Gosselaar («Ζακ Μόρις») από τη σύζυγο του Catriona Mcginn, η 45χρονη Tiffani Thiessen («Κελλυ Καπάουσκι») από τον σύζυγό της Brady Smith και η 46χρονη Elizabeth Berkley («Τζέσι Σπάνο») από τον σύζυγό της Greg Lauren.




 «Έτσι μοιάζουν 30+ χρόνια φιλίας. Φίλοι για πάντα», σχολίασε ο Lopez στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Paul Gosselaar, με την Tiffani Amber Thiessen γράφει το ίδιο μήνυμα στην δική της ανάρτηση. 


Από το reunion απουσίαζαν οι Dustin Diamond και Lark Voorhies, που έπαιζαν τους Σκριτς και Λίζα Τερτλ αντίστοιχα στο «Saved by the Bell».




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις


Το 2015 έπαιξαν σε σκετσάκι στην εκπομπή του Jimmy Fallon, ''The tonight show starring Jimmy Fallon", όμως έλειπε ο διευθυντής του σχολείου, Dennis Haskins.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube