H MADONNA ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 64ΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ EUROVISION


Αν και μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρο ότι η Μαντόνα θα τραγουδήσει στον τελικό του 64ου διαγωνισμό της Eurovision το ερχόμενο Σάββατο, τελικά η βασίλισσα της ποπ θα εμφανιστεί στη σκηνή του Expo Tel Aviv.




Χθες βράδυ και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού, έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, με ιδιωτικό τζετ συνοδευόμενη φυσικά το μεγάλο επιτελείο της, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητο που την περίμενε και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο ''Dan''. https://www.youtube.com/watch?v=tnZcGKy0Als&feature=youtu.be 


Κάποιες μέρες πριν είχε γράψει στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η Madonna σε ανακοίνωσή της προς το Reuters. «Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube