Η TYRA BANKS ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ''SPORTS ILLUSTRATED''


To σούπερ μόντελ(έχει αποσυρθεί πια), παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και παραγωγός, Tyra Banks, φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο του ''Sports Illustrated''. 
«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα στα 45 μου να βρίσκομαι πάλι στο εξώφυλλο του περιοδικού» έγραψε η καλλονή.




Αυτή είναι η τρίτη φορά που γίνεται εξώφυλλο για το ''Sports Illustrated''. Το 1996 είχε ποζάρει πρώτη φορά παρέα με το επίσης μοντέλο Βαλέρια Μάτσα, ενώ το 1997 έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη Αφροαμερικανή που φωτογραφήθηκε μόνη της για το γνωστό περιοδικό.  




Αν και το σώμα της είναι πιο ζουμερό (και καλύτερο) απ' ότι παλιότερα που ήταν αρκετά πιο αδύνατη, η Banks είναι στα καλύτερα της και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Η φωτογράφηση πραγματοποιηθηκε στο νησί Γκρέιτ Εξούμα, στις Μπαχάμες, από τη φωτογράφο Λαρέτα Χίούστον, με την Μπανκς να ποζάρει φορώντας ένα σεξυ κίτρινο μαγιό του οίκου Andi Bagus. 


Η Τάιρα είναι μια από τις τρεις γυναίκες που ποζάρουν μόνες τους για τα εξώφυλλο του νέου διπλού τεύχους του φετινού ''Sports Illustrated Swimsuit''. Οι άλλες δύο είναι η αθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης Άλεξ Μόργκαν και η δημοσιογράφος και μοντέλο Καμίλ Κόστεκ.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube