GAME OF THRONES: ΉΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ Η ΣΕΡΣΕΙ ΣΤΟΝ 8Ο ΚΥΚΛΟ; Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ 7ΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


Η Λένα Χέντεϊ αποκάλυψε κάτι που ίσως επηρέαζε το φινάλε του επικού Game of Thrones.
Στην έβδομη σεζόν κόπηκε μια σκηνή που αφορούσε τη Σέρσεϊ Λάνιστερ και ίσως έκανε τους  τηλεθεατές να εξηγήσουν καλύτερα τις αποφάσεις της αδίστακτης βασίλισσας. 

Η Χέντεϊ αποκάλυψε στο Comic Con που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας, ότι η ηρωίδα που υποδύθηκε, θα έχανε το μωρό που περίμενε από τον αδελφό της Τζέιμι Λάνιστερ(Nikolaj Coster-Waldau)

 «Γυρίσαμε την 7η σεζόν τη σκηνή που χάνω το μωρό. Ήταν μια τραυματική και σημαντική στιγμή για τη Σέρσει» είπε η ηθοποιός.
Για τον θάνατο της Λάνιστερ δήλωσε:«Μπορώ να πω ότι ήθελα έναν καλύτερο θάνατο. Σίγουρα φαντάζεσαι τον θάνατο του χαρακτήρα που ενσαρκώνεις. Ήταν σοκ. Αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούσαν να τους ευχαριστήσουν όλους».

Υπήρξε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι θαυμαστών της σειράς που πίστευαν ότι η εγκυμοσύνη της Cersei ήταν ψεύτικη και την χρησιμοποίησε για να κρατήσει τον Jaime δίπλα της, αντί να πάει να πολεμήσει στη μάχη του Winterfell, ενώ κάποιοι άλλοι πίστευαν ότι χρησιμοποίησε την εγκυμοσύνη για να κάνει τον Euron ό,τι θέλει, αφού εκείνος θα πίστευε ότι το παιδί θα ήταν δικό του.

Άρα στο φινάλε είχε αποβάλλει και ήθελε να μείνει έγκυος από τον Euron ή επειδή δεν είδαμε την κομμένη σκηνή το γεγονός δεν συνέβη πότε και πέθανε εγκυμονούσα; Μάλλον το δεύτερο...

Ένας χρήστης του Reddit αναφέρθηκε στην επίμαχη σκηνή: «Η Cersei ξυπνάει τη νύχτα. Κάτι συμβαίνει. Σηκώνεται από το κρεβάτι, αρπάζει ένα φανάρι και βλέπει ότι το νυχτικό της και τα κλινοσκεπάσματα είναι μούσκεμα από το αίμα. Ουρλιάζει  και η ηχώ από ουρλιαχτά της ακούγονται από την κορυφή του ψηλότερου πύργου του κάστρου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube