ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο TUPAC ΣΤΗ MADONNA



Ο ράπερ Tupac Shakur το 1995 (ένα χρόνο πριν πεθάνει) έγραψε ένα ερωτικό γράμμα στην Μadonna, με την οποία ήταν μαζί για τρία χρόνια και τη χώρισε επειδή ήταν λευκή και φοβόταν ότι η σχέση τους θα επηρέαζε την καριέρα της.




«Η σχέση σου με έναν μαύρο άνδρα δεν θα έθετε με κανέναν τρόπο σε κίνδυνο την καριέρα σου, θα σε έκανε, μάλιστα, να φαίνεσαι πολύ πιο ανοιχτή και ενδιαφέρουσα. Αλλά για μένα, τουλάχιστον σύμφωνα με τον τρόπο που αντιλαμβανόμουν τότε την εικόνα μου, αυτό θα προκαλούσε μεγάλη απογοήτευση σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι με έκαναν αυτό που ήμουν. Ποτέ μου δεν ήθελα να σε πληγώσω» είχε γράψει ο 24χρονος Tupac.


Αν και η Madonna είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της πρώην συνεργάτιδας και φίλης της Darlene Lutz, μήπως και καταφέρει να εμποδίσει την πώληση, η μήνυσή απορρίφθηκε από τον δικαστή. 
Η βασίλισσα της ποπ άσκησε έφεση αλλά και πάλι δεν κατάφερε τίποτα. 




Έτσι η Lutz θα πουλήσει αντικείμενα που ανήκαν στη Μadonna και στον Tupac, χωρίς να την εμποδίσει κανείς. 

Το υπογεγραμμένο χειρόγραφο των τριών σελίδων, βγαίνει σε δημοπρασία στις 17 Ιουλίου μέσω της εταιρείας αναμνηστικών Gotta Have Rock & Roll, με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια, ενώ υπολογίζεται η τελική τιμή θα φτάσει τις 300.000 δολάρια.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον οργανισμό www.breastcancer.org, αφού η Lutz έχει επιζήσει από καρκίνο του μαστού. 




Το γράμμα αποτελεί μέρος μια συλλογής προσωπικών αντικείμενων του καλλιτέχνη καθώς υπάρχουν κασέτες, βούρτσα με τις τρίχες της ποπ σταρ, ακόμα και εσώρουχα της.

Διάβασε το γράμμα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube