Η ''ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ'' ΣΤΗ LIVE-ACTION ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΗ


Άλλη μια ταινία κινούμενων σχεδίων της Ντίσνεϊ, ''επιστρέφει'' στην μεγάλη οθόνη με πραγματικούς ηθοποιούς. H πριγκίπισσα Αριελ και η παρέα της θα πάρουν σάρκα και οστά.

Η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B Χάλι Μπέιλι, θα υποδυθεί την Μικρή Γοργόνα στην live-action εκδοχή της Ντίσνεϊ και τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.




 Η επιλογή της πρωταγωνίστριας προκάλεσε σχόλια στο Twitter, επειδή πολλοί διαφωνούν με το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών της. 

 Η Μπέιλι δεν είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα που υποδύεται μια πριγκίπισσα της Disney. Το 1997 η τραγουδίστρια Μπράντι είχε ερμηνεύσει τον ρόλο της Σταχτοπούτας.

Η Βailey στην ανάρτηση της έγραψε ότι "ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα" και ανέβασε την εικόνα της Ariel, με τα δικά της χρώματα. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρομπ Μάρσαλ, εξήγησε πως «μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Χάλι διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο».

Η ''Αριελ'' θα είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της Χάλι Μπέιλι, η οποία έχει εμφανιστεί σε δεύτερο ρόλο στην τηλεοπτική κωμωδία ''Grown-ish''.




Στην ''Μικρή Γοργόνα'' θα παίξουν και οι: Τζέικομπ Τρεμπλέι, Ακουαφίνα και Μελίσα Μακάρθι στον ρόλο της Ούρσουλα.

Παραγωγοί θα είναι οι: Ρομπ Μάρσαλ, Τζον ΝτεΛούκα, Μαρκ Πλατ και Λιν Μάνουελ Μιράντα.


Η πρωταγωνίστρια είναι πολύ χαρούμενη με το γεγονός, ενώ η Halle Berry (με την οποία την μπέρδεψαν πάρα πολλοί όταν έγινε η ανακοίνωση) έγραψε στο twitter: "Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν μια υπενθύμιση...Οι Halles κάνουν τα πράγματα να γίνονται. Συγχαρητήρια Halle για την καταπληκτρική ευκαιρία, περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε όσα θα κάνεις".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube