'THE POLITICIAN': H ΤΖΕΣΙΚΑ ΛΑΝΓΚ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΡΑΙΑΝ ΜΕΡΦΙ


Μετά από 15 χρόνια ο Ryan Murphy αφήνει το FOX, αφού έκλεισε μια συμφωνία 300εκ. δολαρίων (το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε τηλεοπτικό παραγωγό) με το Netflix. 

Ο παραγωγός των επιτυχιών Νip/Tuck, American Horror Story, Glee, , Feud, American Crime Story, Pose κλπ, θα ετοιμάσει δέκα projects για το Νetflix, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τρία ντοκιμαντέρ, τρεις ταινίες και τέσσερις σειρές.



Το "The Politician", είναι η πρώτη σειρά του επιτυχημένου παραγωγού που θα δούμε από το Netfllix. Πρόκειται για μια κωμική σειρά, που σατιρίζει το πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ.





 Σύμφωνα με το σενάριο ο Payton Hobart (Ben Platt), ένας πλούσιος μαθητής από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, γνωρίζει από την ηλικία των επτά ότι θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναρριχηθεί στο πιο ύπουλο πολιτικό τοπίο: το Λύκειο Σαν Σεμπαστιάν. Για να εκλεγεί πρόεδρος του σχολείου, να εξασφαλίσει μια θέση στο Χάρβαρντ και να παραμείνει προσηλωμένος στη μοναδική πορεία του προς την επιτυχία, ο Payton θα πρέπει να ξεγελάσει τους αδίστακτους συμμαθητές του χωρίς να θυσιάσει τη δική του ηθική και την προσεκτικά κατασκευασμένη του εικόνα.




Δημιουργοί/Executive Producers/Σεναριογράφοι/Σκηνοθέτες είναι οι:Ryan Murphy ("Glee", "American Horror Story"), Brad Falchuk ("Pose"), και Ian Brennan ("Scream Queens") και πρωταγωνιστές οι: Ben Platt ("Pitch Perfect"), Gwyneth Paltrow ("Shakespeare in Love"), Jessica Lange ("Tootsie"), Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Bob Balaban και Benjamin Barrett.

 Το "The Politician" θα προβληθεί από το Netflix στις 27 Σεπτεμβρίου 2019.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube