H JENNIFER ANISTON ΦΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ELLEN ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΟΣ REBOOT ΤΩΝ 'FRIENDS'


H πρωταγωνίστρια της σειράς του Apple TV+, «The Morning Show», Τζένιφερ Άνιστον ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, με την οποία είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια.
Η Jen αποδέχτηκε την πρόκληση της παρουσιάστριας/κωμικού να τη φιλήσει στο στόμα, κάτι που συνέβη και πριν από λίγες μέρες όταν η Ellen φιλήθηκε στο στόμα με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν.

Η Άνιστον ρώτησε την DeGeneres πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα και εκείνη απάντησε ότι το κάνει συχνά, όχι όμως ερωτικά. 

Με τη σειρά της η Ellen ρώτησε την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα, με την Ανιστον να απαντά πως δεν φιλά κορίτσια. 

Αφού η παρουσιάστρια την προκαλούσε, η Jennifer υπέκυψε και τελικά φιλήθηκαν. 
«Αυτό ήθελαν να δουν» είπε η Έλεν και η Άνιστον σχολίασε πως έχει πολύ απαλά χείλη. 

Η 50χρονη σταρ εξήγησε πώς αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram, καταφέρνοντας  να σπάσει ρεκόρ φτάνοντας το 1 εκατ. ακολούθους (μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τους 17 εκατ.) σε μόλις 5 ώρες και 16 λεπτά! 

«Δεν είναι τόσο τρομακτικό. Μπορείς να μοιράζεσαι πληροφορίες, να είσαι σε επαφή με τους φανς σου. Έχει πλάκα και και μπορείς να διασκεδάσεις, να βοηθήσεις ζώα να σωθούν», είπε η Jen.



Φυσικά η Έλεν τη ρώτησε για ένα reboot της σειράς ''Φιλαράκια'' εκείνη απάντησε: «Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι θα είναι αυτό. Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube