MΗΠΩΣ ΤΟ KILL BILL VOL.3 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο TARANTINO;


Φέτος ο  Quentin Tarantino με το 'Once Upon a Time in Hollywood' (την 9η ταινία του) μας χάρισε μια ωραία ταινία μ' ένα από τα πιο ανατρεπτικά φινάλε. 
 Αν και πρόσφατα δήλωσε: «Νομίζω πως σε ό,τι αφορά τις ταινίες με κινηματογραφική διανομή, φτάνω πλέον στο τέλος του δρόμου. Φαντάζομαι τον εαυτό μου πια ως κάποιον που θα γράφει βιβλία ή θεατρικά για να παραμείνει δημιουργικός. Αλλά πως ό,τι είχα να δώσω στις ταινίες το έδωσα. Αν το Κάποτε στο Χόλιγουντ πάει καλά, ίσως να μην προχωρήσω στη δέκατη ταινία. Ίσως να σταματήσω τώρα», μάλλον τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι ακριβώς.

 Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen, ο Tarantino δήλωσε πως το 'Kill Bill Vol.3' είναι «σίγουρα στα σκαριά», κάτι που είχε ακουστεί από το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι το προηγούμενο βράδυ συναντήθηκε με την Uma Thurman (η οποία επίσης είναι θετική για το πρότζεκτ) σε Ιαπωνικό εστιατόριο και συζήτησαν για τις ιδέες του για την τρίτη ταινία και το τι συνέβη στην 'Νύφη'.

Όπως είπε, αυτό θα συμβεί τουλάχιστον μετά από τρία χρόνια. 

Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε πει κάποια στιγμή πως στην τρίτη ταινία θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην ενήλικη κόρη πια της Vernita Green (Vivica A. Fox)  η οποία θα ζητήσει εκδίκηση από την Beatrix Kiddo/'Νύφη', για τον θάνατο της μητέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube