H AMY ADAMS, O GARY OLDMAN ΚΑΙ Η JULIANNE MOORE ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ 'THE WOMAN IN THE WINDOW'




Το 'The Woman in the Window'του Joe Wright είναι το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ που εμπνέεται από το ομότιτλο μυθιστόρημα του A.J. Finn, με τον Tracy Letts να επεξεργάζεται την προσαρμογή του σεναρίου και πρωταγωνίστρια την πάντα καταπληκτική Amy Adams.

Στο φιλμ παίζουν και οι: Gary Oldman, Julianne Moore, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Liza Colón-Zayas, Mariah Bozeman, Fred Hechinger και η Diane Dehn.

Η Anna Fox (Α. Adams) είναι μία παιδοψυχολόγος που αγωνίζεται να διαχειριστεί την αγοραφοβία και την τάση της να παίρνει την φαρμακευτική της αγωγή με αλκοόλ. Σπάνια βγαίνει από το σπίτι της, όμως κατά λάθος θα γίνει μάρτυρας του φόνου μιας γειτόνισσας της (J. Moore) και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο μετά την καταγγελία της Αννας στην αστυνομία.




Την παραγωγή του project επιβλέπουν οι Scott Rudin και Eli Bush.Το The Woman in the Window αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 15 Μαΐου του 2020.


Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί το συγγραφικό ντεμπούτο του A.J. Finn, κυκλοφορεί σε 38 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 39 γλώσσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube