Η PAMELA ANDERSON ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ JON PETERS


Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η 52χρονη πρώην πρωταγωνίστρια του ''Baywatch'', Πάμελα Άντερσον, παντρεύτηκε τον 74χρονο κινηματογραφικο παραγωγό Τζον Πίτερς σε μια τελετή στο Μαλιμπού. 
Αυτός είναι ο 5ος γάμος και για τους δυο.




Η σέξι Πάμελα ήταν παντρεμένη από το 1995 έως το 1998 με τον ροκ τραγουδιστή Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους: τον 23χρονο  Μπράντον και τον 22χρονο Ντiλαν. Με τον μουσικό και τραγουδιστή Kid Rock ήταν παντρεμένοι από το 2006 ως το 2007, ενώ τον παίκτη του πόκερ Rick Salomon παντρεύτηκαν δυο φορές, από 2007 ως το 2008 και από το 2014 μέχρι 2015.
Η τελευταία διάσημο σχέση της ήταν με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Adil Rami, τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι ήταν βίαιος και πως την απατούσε.

 Με τον Τζον Πίτερς  γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '80 στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ (του εκδότη του Playboy) στο Λος Αντζελες.

«Μπήκα μέσα και είδα αυτόν τον μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Pammy. Ήταν 19 ετών. Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι. Υπάρχουν παντού όμορφα κορίτσια. Θα μπορούσα να είχα διαλέξει, αλλά -για 35 χρόνια- ήθελα μόνο την Πάμελα. Με κάνει τρελό, με την καλή έννοια », είπε στον THR τότε ο νέος σύζυγος της Άντερσον.




Αν και προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στην Πάμελα ώστε να μην ποζάρει για το Playboy, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα», δεν τα κατάφερε. Σχέση έκαναν όμως.

Ο Πίτερς είναι ένας από τους παραγωγούς των μεγάλων επιτυχιών: ''A Star Is Born(1976 + 2018)'', ''Batman(1989)'', ''Batman Returns(1992), ''Flashdance(1983)'', ''Rain Man(1988), Wild Wild West(1999), Man of Steel(2013) κ.α.

«Η Πάμελα δεν έχει δει ποτέ τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της ως καλλιτέχνιδα. Δεν έχει λάμψει ακόμα με πραγματικό τρόπο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπει κανείς, αλλιώς δεν θα την αγαπούσα τόσο πολύ», δήλωσε στο Hollywood Reporter για τη σύζυγο του, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας ζαλίζει, γιατί μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο δεν είναι γνωστή η Πάμελα.




Ο Τζον Πίτερς πριν γίνει διάσημος και επιτυχημένος ήταν κομμωτής. Από τα μέσα του '70 ως το '80 είχε σχέση με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. 




Από τον γάμο του με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Lesley Ann Warren(σύζυγος Νο2), έχει ένα γιο. Με την σύζυγο Νο3, Christine Peters, απέκτησαν δυο κόρες, την μια από τις δυο έχει βαφτίσει η πρώην του, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube