STRANGER THINGS 4: Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΖΙΜ ΧΟΠΕΡ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TEASER


Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Netflix κυκλοφόρησε το teaser της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things». 

Kαταρχας ο σερίφης Τζιμ Χόπερ δεν είναι φυσικά νεκρός, αλλά δεν βρίσκεται στο Χόκινς αλλα στη Ρωσία μαζί κάποιους εργάτες σε σιδηροδρομική γραμμή. 

Οι δημιουργοί της σειράς, τ' αδέρφια Ντάφερ δήλωσαν πως «με αρκετή χαρά ανακοινώνουμε και επίσημα πως η παραγωγή του ''Stranger Things 4'' έχει ήδη ξεκινήσει – και με ακόμα περισσότερη χαρά την επιστροφή του Χόπερ. Αν και δεν είναι όλα τα νέα καλά για τον ''Αμερικάνο'' μας. Βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… αλλά και άλλα πράγματα. Εν τω μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι που ήταν θαμμένο για καιρό, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Αλλά για την ώρα – ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας.»  

Η ημερομηνία του τέταρτου κύκλου δεν έχει ανακοινωθεί αλλά έχουμε σίγουρα πολλούς μήνες μέχρι την προβολή των νέων επεισοδίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube