ONE WORLD: TOGETHER AT HOME: Η LADY GAGA ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ


Η Lady Gaga οργανώνει για το Μεγάλο Σάββατο (18 Απριλίου) ένα μοναδικό τηλεοπτικό σόου που θα προβληθεί διαδικτυακά προς τιμήν των γιατρών και των νοσηλευτών που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουν και να σώσουν τη ζωή εκείνων που νοσούν από τον Κορωνοιο.

 Η Mother Monster συνεργάζεται εδώ και εβδομάδες με τον οργανισμό Global Citizen, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες γιατρών και νοσηλευτών. Μέχρι τώρα το ποσό που έχει μαζευτεί ξεπερνά τα 35.000.000$, σε μόλις επτά μέρες. 

 «Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με το Global Citizen τις τελευταίες εβδομάδες καθώς εργαζόμαστε από κοινού για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Αλληλεγγύης του ΠΟΥ. Και συνεχίζει να με εντυπωσιάζει καθώς παρακολουθώ την ανδρεία των επαγγελματιών υγείας και άλλων που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι» έγραψε η Gaga στο Instagram. 




 Οι Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον και Τζίμι Κίμελ θα συμπαρουσιάσουν το ξεχωριστό σόου και όλα τα έσοδα από διαφημίσεις θα πάνε στους γιατρούς και τους νοσοκόμους που φροντίζουν τους ασθενείς με COVID-19. Το σόου θα ονομάζεται «One World: Together at Home» και θα προβληθεί ταυτόχρονα από τα δίκτυα ABC, NBC, CBS (αλλά και τις πλατφόρμες Amazon, Apple, Facebook, και Hulu). 

 Την ειδική βραδιά συνδιοργανώνει (εθελοντικά φυσικά) η Mother Monster (μαζί με τις οργανώσεις Global Citizen και World Health Organization), η οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι τηλεμαραθώνιος: ''Η καρδιά μου συμπονά και είναι γεμάτη αγάπη για όσους είναι γιατροί στις ΜΕΘ, καθώς και για τους νοσηλευτές που κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους για να βεβαιωθούν ότι δεν μολύνουν τις οικογένειές τους ή τους ασθενείς τους''. 

Η Lady Gaga ζητά απλά από τον κόσμο «να κάτσει αναπαυτικά και να απολαύσει το σόου». 

 Εκτός από την βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδιστρια/τραγουδοποιό, θα εμφανιστούν οι: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris and Sabrina Elbam, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul MacCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Ruks Khan, Stevie Wonder.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube