ΤΟ 'LITTLE FIRES EVERYWHERE' ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ


Είναι το «Little Fires Everywhere» του HULU, το νέο «Big Little Lies»; Δεν θα το 'λεγα, γιατί το δεύτερο είναι πιο ''δυνατό'', με πιο περίπλοκους χαρακτήρες. Το σίγουρο είναι πως είναι δεν θα σε απογοητεύσει και όσο περνούν τα επεισόδια τα μυστικά θα αποκαλυπτονται και είναι πολλά.  

Και τα δυο είναι βασισμένα σε best seller μυθιστορήματα γυναικών συγγραφέων (το Little Fires Everywhere το έγραψε η Σελέστ Νγκ και το Big Little Lies η Liane Moriarty) αλλά και στα δυο παραγωγός και πρωταγωνίστρια είναι η Ρις Γουίδερσπουν.

Οι 'Μικρές Φωτιές Παντού' είναι μια σειρά οκτώ επεισοδίων και η υπόθεσή εκτυλίσσεται στη γενέτειρα της Celeste Ng, το Σέικερ Χάιτς (Οχάιο). Μία κοινότητα που διακρίνεται από μια φαινομενική τελειότητα, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.




Κεντρική ηρωίδα είναι η Έλενα Ρίτσαρντσον (Reese Witherspoon) μια δυναμική δημοσιογράφος  που λατρεύει την οργάνωση, την ασφάλεια και τη ρουτίνα της, φροντίζει το σπίτι και λατρεύει τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της, μέχρι που έρχεται στην πόλη η αινιγματική καλλιτέχνιδα Μία Γουόρεν (Kerry Washington) και μητέρα της έφηβης της Περλ. 

Μυστικά, ψέμματα, αυταπάτες, καταπίεση και καταστάσεις που σε κάνουν να ξανασκεφτείς ποιος έχει τελικά δίκιο, φταίει ένας ή περισσότεροι;

Δεν μπορώ να μιλήσω πιο συγκεκριμένα, αυτό που μπορώ να πω είναι πως από τη μέση και μετά ως το  φινάλε, η μια αποκαλυψη διαδέχεται την άλλη.





Δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, αλλά δεν νομίζω ότι θα προσέφερε κάτι.

Αξίζει να το δεις για τις πολύ καλές ερμηνείες, το σασπενς και για όσα θα σκεφτείς μετά το φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube