Η NEVE CAMPBELL ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ 'SCREAM 5'

Είναι και επίσημο πια, η Neve Campbell επιστρέφει ως Sidney Prescott στο 'Scream 5', γιατί ταινία Scream χωρίς εκείνη δεν γίνεται.


H πρώτη ταινία έφερε στα ταμεία 173 εκ. δολάρια, η δεύτερη 172,4 εκ. δολάρια, η τρίτη 167,8 εκ. δολάρια και η τέταρτη 97,1 εκ. δολάρια.

Oτι η Courteney Cox θα υποδυθεί ξανά την ρεπόρτερ Gale Weathers και ο David Arquette τον σερίφη Dewey Riley,ήταν γνωστό εδώ και μήνες. Στο καστ θα προστεθουν και οι ηθοποιοί που θα βρίσκονται πλάι τους και δεν είναι άλλοι από τους Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (In The Heights) και Jenna Ortega (You). 

Την παραγωγή του έχουν αναλάβει οι Paramount Pictures και Spyglass Media Group, ενώ τη σκηνοθεσία οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett.Το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick με τα γυρίσματα να ξεκινούν κάποια στιγμή στο Wilmington της Β. Καρολίνας και η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Ο δημιουργός του Scream Wes Craven, έχει φύγει από τη ζωή και οι αντικαταστάτες του προσέγγισαν τη Campbell, ώστε να τιμήσουν το έργο του.

Η Courteney Cox και η Neve Campbell ανέβασαν ένα teaser μερικών δευτερολεπτων στους λογαριασμούς τους στο Instagram, με την Campbell να σχολιάζει “Hello again Sidney… #Imback”. 




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello again, Sidney… #ImBack @ScreamMovies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neve Campbell (@nevecampbell) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube