'THE CRAFT: LEGACY': TO ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΗΣ ICONIC ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ



Για τους λάτρεις του είδους το ''The Craft'' είναι από τις κλασικές του είδους και σε μια εποχή που τα reboots και τα σικουελς γυρίζονται το ένα μετά το άλλο, ήρθε η στιγμή και του ''The Craft''.

Η ταινία του 1996 ήταν σε σκηνοθεσία Άντριου Φλέμινγκ με πρωταγωνιστριες τις: Ρόμπιν Τάννεϊ, Φαϊρούζα Μπαλκ, Νεβ Κάμπελ και Ρέιτσελ Τρου. 




Σύμφωνα με το σενάριο, η ταινία εστιάζει σε τέσσερα νέα κορίτσια που αρχίζουν να εξασκούν μαγεία και τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Η Σάρα, μια 16χρονη έφηβη κοπέλα με τάσεις αυτοκτονίας και παραισθήσεις, μετακομίζει στο Λος Άντζελες με τον πατέρα της και τη μητριά της για να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή. Η Σάρα γράφεται στο Καθολικό σχολείο όπου θα γίνει φίλη με τρεις κοπέλες, τη Νάνσι, την Μπόνι και τη Ροσέλ. Οι κοπέλες έχουν η καθεμία τα προβλήματά τους και επιθυμούν να κάνουν τις ζωές τους καλύτερες. Οι τρεις τους εξασκούν μαγεία και όταν προσέχουν ότι η Σάρα έχει τις δυνάμεις μιας μάγισσας, την πείθουν να πάρει μέρος στη σύναξή τους. Αφού η Σάρα συμφωνήσει, συνηδειτοποιούν ότι με μια τέταρτη μάγισσα, μπορούν να κάνουν ξόρκια που δεν μπορούσαν πριν και να αρχίσουν να καλυτερεύουν κάποια πράγματα στη ζωή τους. Όμως όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, υπάρχει ένα τίμημα. Οι δυνάμεις τους σύντομα θα τις συνεπάρουν και θα στραφεί η μία ενάντια στην άλλη. 




Με προϋπολογισμό 15.000.000 δολάρια  Οι Μάγισσες  απέφεραν συνολικά 55,6 εκατομμύρια δολάρια καταλαμβάνοντας την 9η θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες με θέμα τη μαγεία.

 Η ταινία του 2020 'The Craft: Legacy' είναι στην πραγματικοτητα ενα σικουελ, μια νέα ιστορία που λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της πρώτης. 




Το φιλμ σκηνοθέτησε η Zoe Lister-Jones και πρωταγωνιστουν οι: Cailee Spaeny (Bad Times at the El Royale), Gideon Adlon (Blockers), Lovie Simone (Greenleaf) και Zoey Luna (Pose), Michelle Monaghan, David Duchovny και Nicholas Galitzine, σε παραγωγη Blumhouse και Red Wagon Entertainment για την Columbia Pictures..




Από το τρέιλερ φαίνεται να υπάρχουν αναφορές στην αρχική ταινία, όπως η σκηνή ''Light as a Feather, Stiff as a Board'', οι πολαροιντς (που έβγαζε η Νανσυ) και η ατάκα ''we are the weirdos, mister''.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει οn-demand στις 28 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube