THE PROM: Η NICOLE KIDMAN ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ MERYL STREEP

Οι βραβευμένες με Όσκαρ Meryl Streep και Nicole Kidman συνεργάζονται ξανά μετά τη σειρά Big Little Lies. Aυτή τη φορά για στην κινηματογραφική διασκευή του μιούζικαλ 'The Prom' των Chad Beguelin και Bob Martin που θα προβληθεί από το Netflix στις 11 Δεκεμβρίου, σε σκηνοθεσία Ryan Murphy. 

 Η υπόθεση του θεατρικού αφορά τέσσερις βετεράνους του ηθοποιούς που αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην συντηρητική φανταστική πόλη του Εντζγουότερ στην Ιντιάνα για να βοηθήσουν μία μαθήτρια που θέλει να πάει στο σχολικό χορό (prom) με το κορίτσι της, αλλά η διεύθυνση του σχολείου δεν το επιτρέπει. 

 Η Στριπ και ο Τζέιμς Κόρντεν θα υποδυθούν δυο αποτυχημένους ηθοποιούς, η Νικόλ Κίντμαν τη δευτεραγωνίστρια που είχε ανέκαθεν ευσεβή πόθο να υποδυθεί τη Ρόξι Χαρτ στο «Σικάγο».

 Πρωταγωνιστούν: Meryl Streep ως Dee Dee Allen, James Corden ως Barry Glickman, Nicole Kidman ως Angie Dickinson, Jo Ellen Pellman ως Emma Nolan, Keegan-Michael Key ως Tom Hawkins, Andrew Rannells ως Trent Oliver, Ariana DeBose ως Alyssa Greene, Kerry Washington ως Mrs. Greene, Kevin, Chamberlin ως Sheldon Saperstein, Sofia Deler ως Shelby, Logan Riley Hassel ως Kaylee, Mary Kay Place, Nathaniel J. Potvin ως Kevin, Nico Greetham ως Nick Boomer, Tracey Ullman ως Vera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube