"A Discovery of Witches": Πότε επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά;

 

Η επιτυχημένη σειρά φαντασίας, "A Discovery of Witches" (Sky) που βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων της Deborah Harkness, "All Souls", θα κάνει την πρεμιέρα της στις 8 Ιανουαρίου 2021

Στην πρώτη σεζόν η μία ερευνήτρια - ιστορικός και μάγισσα Diana Bishop, Η ίδια έχει απαρνηθεί τη μαγεία της μετά την δολοφονία των γονιών της όταν ήταν μικρή. Μια μέρα που μελετούσε στην Bodleian Library της Οξφόρδης για μια εισήγηση αλχημείας ανακάλυψε ένα παλιό χαμένο χειρόγραφο και είναι 'δεμένο' με μάγια.

Κάπως έτσι η Diana προσελκύει το ενδιαφέρον μαγισσών, βρικολάκων και δαιμόνων μέχρι που γνωρίζει τον διάσημο γενετιστή και βρικόλακας Matthew Clairmont και γίνονται ζευγάρι.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται δυο χρόνια και μετά την πρώτη και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και σύμφωνα με το σενάριο η Diana και ο Matthew θα 'ταξιδέψουν' στο Λονδίνο της Ελισαβετιανής περιόδου, ώστε να βρουν μια ισχυρή μάγισσα για να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στη σύγχρονη εποχή, ενώ παράλληλα ψάχνουν και το Βιβλίο της Ζωής.

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν έχουν ξεκινήσει στην Ουαλία.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουαρίου.

Σενάριο:  Kate Brooke, Tom Farrelly, Charlene James, Sarah Dollard 
Σκηνοθεσία:  Juan Carlos Medina, Alice Troughton, Sarah Walker 
Πρωταγωνιστούν: Teresa Palmer, Matthew Goode, Edward Bluemel, Louise Brealey, Malin Buska, Aiysha Hart, Owen Teale, Alex Kingston, Valarie Pettiford, Trevor Eve, Lindsay Duncan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube