H NICOLE KIDMAN ΚΑΙ O JAVIER BARDEM ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ LUCILLE BALL

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Nicole Kidman και Javier Bardem, είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν ως Lucille Ball και Desi Arnaz, στην επερχόμενη ταινία 'Being the Ricardos', που γράφει και σκηνοθετεί ο Aaron Sorkin. 

Σύμφωνα με το σενάριο η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα σε μία εβδομάδα, όσο το ζευγάρι ετοιμάζεται για την παραγωγή της θρυλικής σειράς ''I Love Lucy''. 

"Η Lucy και ο Desi αντιμετωπίζουν μία κρίση που θα μπορούσε να διαλύσει τις καριέρες τους και μία ακόμα που θα μπορούσε να διαλύσει τον γάμο τους" γράφει το Deadline. 




Η ταινία είχε ως αρχικό τίτλο Lucy and Desi, ο Bardem ήταν το πρόσωπο που ήθελαν από την αρχή  για τον ρόλο του Arnaz, όμως η Cate Blanchett η ηθοποιός που θα υποδυόταν αρχικά την Lucy το 2017. 

 Η Ball και ο Arnaz παντρεύτηκαν το 1940, έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, και είχαν έναν θρυλικό αλλά ταραχώδη γάμο. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η κωμικός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά την απιστία του συζύγου της, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία. 
Από το 1951 έως το 1957, εμφανίστηκαν στο 'I Love Lucy' και το 1960 πήραν τελικά διαζύγιο.




Η Μπολ παντρεύτηκε τον Κουβανό μουσικό Ντέζι Αρνάζ το '40 και στις 17 Ιουλίου του '51, γέννησε το πρώτο τους παιδί, την Lucie Désirée Arnaz και ενάμισι χρόνο αργότερα, έφερε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, τον Desiderio Alberto Arnaz IV, γνωστό σαν Desi Arnaz, Jr. Το ζευγάρι χώρισε στις 4 Μαΐου του 1960. 

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube