STRANGER THINGS 4: ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ;

Το μόνο που έχουμε δει από την 4η σεζόν του Stranger Things είναι ένα σύντομο teaser trailer και κανείς δεν γνωρίζει επίσημα πότε θα ξαναδούμε την Eleven και την παρέα της.
Όπως είχαν δηλώσει οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς, τα αδέρφια Duffer, δε θα είναι και το οριστικό φινάλε.  «Η τέταρτη σεζόν δε θα είναι το τέλος μας. Ξέρουμε ποιο είναι το τέλος και πότε θα έρθει. Η πανδημία μας έδωσε αρκετό χρόνο για να δούμε αρκετά μπροστά και να βρούμε την καλύτερη λύση για το σόου. Από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό μας έδωσε μια καλύτερη εικόνα για το μέχρι πότε θα θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία». 




 Το 'Stranger Things 4',  θα κυκλοφορήσει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2021 ( και κάποιοι μιλάνε για τις αρχές του 2022, αν και φαίνεται υπερβολική τέτοια καθυστέρηση) γιατί λόγω covid19 το Netflix είχε αναγκαστεί να διακόψει τα γυρίσματα.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2020, το Netflix κυκλοφόρησε το teaser της τέταρτης σεζόν.
 Ο σερίφης Τζιμ Χόπερ δεν είναι φυσικά νεκρός, αλλά δεν βρίσκεται στο Χόκινς αλλα στη Ρωσία μαζί κάποιους εργάτες σε σιδηροδρομική γραμμή και βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στη χιονισμένη πεδιάδα της Καμτσάκα όπου θα αντιμετωπίσει επικίνδυνους ανθρώπους… αλλά και άλλα πράγματα. Εν τω μεταξύ πίσω στην Αμερική ένας νέος τρόμος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του, κάτι που ήταν θαμμένο για καιρό, κάτι που θα ενώσει τα πάντα. 

«Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και η πιο επική σεζόν μας και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα. Αλλά για την ώρα – ας προσευχηθούμε για τον Αμερικάνο μας.» είχαν δηλώσει οι δημιουργοί της σειράς.

Όσο για το καστ, το βασικό θα παραμείνει το ίδιο.
Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Winona Ryder (Joyce), Noah Schnapp (Will), Caleb Mclaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Maya Hawke (Robin), Joe Keery (Steve). 

Ο  Eduardo Franco θα υποδυθεί τον Argyle, ο οποίος περιγράφεται ως ο καλύτερος νέος φίλος του Jonathan (ένα delivery boy), ο Jamie Campbell Bower ο οποίος θα είναι ο Peter Ballard, ένας νοσοκόμος ψυχιατρικής κλινικής, o Eddie Munson (ένας μεταλας του '80) και ο Mason Due που θα υποδυθεί τον μαθητή, Jason Carver. 

Το πρώτο επεισόδιο θα φέρει τον τίτλο «Chapter One: The Hellfire Club», για πρώτη φορά η δράση θα απομακρυνθεί από την πόλη Χόκινς της Ιντιάνα και αυτός ο κύκλος ''θα είναι μεγαλύτερος, πιο τολμηρός και πιο περίπλοκος από ποτέ'' όπως είχε δηλώσει η υπεύθυνη παραγωγών του Netflix, Μομίτα ΣενΓκούπτα.

Υπομονή λοιπόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube