SCREAM 5: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

To Scream επιστρέφει,το ξέρεις. Και το τρειλερ κυκλοφόρησε σήμερα. Αρχικά τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν στο Γουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνα το Μάιο του 2020 αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19, τελικά ξεκίνησαν στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 και πραγματοποιήθηκαν σε αρκετά μέρη του Γουίλμινγκτον, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικά πλάνα του Δημοτικού Σχολείου Γουίλιστον και εσωτερικά γυρίσματα στο Ναυπηγείο Cardinal Lanes. 

 Στις 17 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Τον Απρίλιο του 2021 επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη όχι μόνο πολλαπλών εκδοχών του σεναρίου της ταινίας αλλά και ότι γυρίστηκαν πολλαπλές σκηνές έτσι ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διαρροή της πλοκής πριν την κυκλοφορία της ταινίας.

 Η ταινία ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία επιστρέφει στη γενέτειρά της και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τρομακτικές υποθέσεις φόνων που είναι συνδεδεμένες με το φημισμένο κατά συρροή δολοφόνο Ghostface. Φυσικά, η Courteney Cox δε θα μπορούσε να λείπει από την 5η ταινία του Scream, ενώ θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά και η Neve Campbell. 

 Στo cast έχουμε και τους David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.Την παραγωγή του reboot έχουν αναλάβει οι Paramount Pictures και Spyglass Media Group, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick. Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence".

 Η προηγούμενη ταινία κυκλοφόρησε το 2011, η τρίτη το 2000, η δευτερη το 1997 και η πρώτη το 1996. 

 Το Scream 5 θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube