BEING THE RICARDOS: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας ''Being The Ricardos'' που εστιάζει στις πέντε μέρες του Σεπτεμβρίου του 1952, όπου οι ηθοποιοί κι οι συντελεστές του σόου ''I Love Lucy'' γυρίζουν ένα επεισόδιο, στο οποίο το ζευγάρι που περνάει τις δικές του κρίσεις αλλά και την έρευνα ενάντια στην Ball από την Επιτροπή Αντιαμερικανικών Δραστηριοτήτων για πιθανές σχέσεις με τον Κομμουνισμό και το viral εξώφυλλο του Arnaz στα tabloid που γράφουν «Το Άγριο Ξενύχτι του Desi».




Την ταινία με πρωταγωνιστές την Nicole Kidman και τον Javier Bardem έχει γράψει και έχει σκηνοθετήσει ο Aaron Sorkin και είναι η τρίτη ταινία του σκηνοθέτη μετά τις Molly’s Game και The Trial Of The Chicago 7. Παίζουν οι: Jake Lacy, J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale και Alia Shawkat.




H ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου του 2021, ενώ η προβολή του στο Prime Video, αναμένεται στις 21 Δεκεμβρίου.

Η Μπολ παντρεύτηκε τον Κουβανό μουσικό Ντέζι Αρνάζ το '40 και στις 17 Ιουλίου του '51, γέννησε το πρώτο τους παιδί, την Lucie Désirée Arnaz και ενάμισι χρόνο αργότερα, έφερε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, τον Desiderio Alberto Arnaz IV, γνωστό σαν Desi Arnaz, Jr. Το ζευγάρι χώρισε στις 4 Μαΐου του 1960. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube