Η ANA DE ARMAS ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ MARILYN MONROE ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΒLONDE

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix, “Blonde,” σε σκηνοθεσία Andrew Dominik με πρωταγωνιστρια την Ana de Armas ως την μεγαλύτερη σταρ του Hollywood, την Marilyn Monroe. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της πολλές φορές υποψήφια για Νόμπελ Λογοτεχνίας, Joyce Carol Oates και θα είναι κατάλληλη για άνω των 17 ετών. Στο πλευρό της Ana de Armas θα δούμε τους Bobby Canavale και Adrien Brody στους ρόλους του αστέρα του μπέιζμπολ Joe DiMaggio και του συγγραφέα Arthur Miller, αντίστοιχα. Όπως και στο μυθιστόρημα, και οι δύο εμφανίζονται στους τίτλους με ψευδώνυμο, "ο πρώην αθλητής" και "ο θεατρικός συγγραφέας".
Ο Caspar Phillipson θα υποδυθεί "τον πρόεδρο" (ή αλλιώς, τον John F. Kennedy), όπως έκανε και στη βιογραφία της Jackie. Η Julianne Nicholson (Mare of Easttown) θα υποδυθεί τη μητέρα της ηθοποιού, Gladys de Ella. Τους υπόλοιπους χαρακτήρες θα δούμε τους: Garret Dillahunt, Rebecca Wisocky, Scoot McNairy, Sara Paxton, Toby Huss, Lucy DeVito, Xavier Samuel, Catherine Dent, Spencer Garrett, Eden Riegel, Dan Butler, Evan Williams και Tygh Runyan. 

Η ταινία αφορά τη ζωή της από την παιδική της ηλικία ως Norma Jeane μέχρι την ''εκτόξευση'' της στον πλανήτη του Hollywood, αλλά και την ερωτική της ζωή, με τα πραγματικά γεγονότα να μπερδεύονται με την μυθοπλασία. H μεταμόρφωση της Ana de Armas σε Marilyn Monroe είναι εντυπωσιακή, τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στις 23/9/2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube