What happens later: Η Meg Ryan επιστρέφει με μια ρομαντική κομεντί


Μετά από 14 χρόνια, η βασίλισσα των ρομαντικων κομεντί, επιστρέφει στο είδος που την καθιέρωσε. 
Η Meg Ryan πρωταγωνιστει στο φιλμ "What Happens Later" το οποίο σκηνοθετεί αλλά και συνυπογράφει και το σενάριο. 

Συμπρωταγωνιστης είναι ο David Buchovny. 
Η ταινία βασίζεται στο  Shooting Star του Steven Dietz o οποίος συνυπογράφει και την κινηματογραφική διασκευή μαζί με την Ryan. 


Σύμφωνα με το σενάριο δύο διαφορετικές πτήσεις έχουν καθυστέρηση εξαιτίας του καιρού και η Willa (Ryan) πιάνει κουβέντα με τον Bill (Duchovny) για τις παραπάνω από δύο δεκαετίες που έχουν περάσει από τον χωρισμό τους. 

Ο Bill αποκαλύπτει ότι έχει διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή και παλεύει με αυτό και η Willa τονίζει πως το να ξεμείνουν μαζί στο αεροδρόμιο είναι ήδη το "χειρότερο δυνατό σενάριο". 

Καθώς προχωρά η νύχτα και οι δύο πλευρές ξεκαθαρίζουν ποιος φταίει περισσότερο για τον χωρισμό τους με τον Bill να παραδέχεται ότι ήταν πού ερωτευμένος μαζί της. 




Η Meg Ryan ανέφερε στο  Entertainment Weekly: "δουλεύουν πραγματικά (οι ρομαντικες κομεντί) όταν οι δύο χαρακτήρες είναι κάπως αντίθετοι και παρόλα αυτά έχουν επικοινωνία και χιούμορ και διαλόγους και συζητήσεις που δείχνουν τη συμβατότητα τους.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βλέπω τον David να αγκαλιάζει αυτόν τον τύπου που πιστεύω ότι δεν μοιάζει καθόλου στον David. Αντίθετα με τη Willa μπορώ να ταυτιστώ".


"Είναι πραγματικά καλό" είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο στο Tribeca Film Festival ο Duchovny. "Είμαστε απλά εκείνη κι εγώ και όλη η ταινία είναι απλά ένας είδος αναδρομικής τρυφερής ταινίας". 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ ΕΔΩ  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube