ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ:ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ...ΔΙΑΦΟΡΑ


26χρονη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει νόστιμο προσωπάκι, σπούδαζε στην Φιλοσοφική ( και μάλλον με τον νόμο που καταργεί του ''αιώνιους φοιτητές, το χάνει το πτυχίο, άλλωστε δεν το χρειάζεται)όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, είναι ατάλαντη ως παρουσιάστρια και έγινε γνωστή εξαιτίας της σχέσης της με τον 77χρονο επιτυχημένο επιχειρηματία και παππού Δημήτρη Κοντομηνά.
Το τι τους ένωσε είναι εύκολο να το φανταστείς....

''Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα με τον Δημήτρη είναι ζευγάρι , πολλοί το ξέρανε αλλά ως διακριτικοί άνθρωποι δεν το διέδιδαν.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς , φέρθηκε λεβέντικα και αντί να σκέφτεται προφανώς « τι θα πει ο κόσμος » πήρε την αγαπημένη του και πήγε χέρι, χέρι στην Golden αίθουσα του Village για να δούνε την ταινία JOBS .


Δείτε ακόμη:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ; ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ (;), ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΓΟΥΣΤΟ, ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ;



Φυσικά και την κρατούσε από το χέρι , φυσικά και την είχε και αγκαλιά και φυσικά δώσανε και πεταχτά φιλάκια όπως κάνει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι.'' 
έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη πρίν από καιρό στο mylady.gr!
 Σύμφωνα με το xespao.gr αυτό που δεν έμαθε ποτέ κανείς είναι πως η φωτογράφηση της Σπυροπούλου για το Hello,το οποίο ανήκει στον όμιλο του Κοντομηνά, έγινε στο Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.


 Πρόκειται για μια έκταση 30 και πλέον στρεμμάτων που παλιότερα ο επιχειρηματίας την χρησιμοποιούσε ως την έδρα της Εταιρείας Green Farm. Της εταιρείας με βιολογικά προϊόντα που νομίζω ότι εδώ και καιρό έχει πουλήσει. Όπως και να χει η εταιρεία μπορεί να πουλήθηκε το ακίνητο ωστόσο του έμεινε. Και μαζί με αυτό και οι πάπιες, οι χήνες, τα άλογα και τα αγριογούρουνα. Όπως και τα οπωροκηπευτικά. 

Ο 75χρονος Δημήτρης προσέλαβε την Ζήνα Κουτσελίνη για να ''φτιάξει'' την περσόνα Σπυροπούλου ή τουλάχιστον να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.
Την έκανε κολλητή της Ελένης Μενεγάκη ή έτσι τουλάχιστον να φαίνεται για να την κάνει πιο συμπαθή στον κόσμο, λέμε τώρα...
 Ταξίδια στο εξωτερικό, στα Ελληνικά νησιά, με την Ελένη και τον Μάκη ή και χωρίς αυτούς, πανάκριβα ρούχα και παπούτσια και γενικά μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια.




















Πολλοί λένε ''γιατι αφού έχει τα μέσα δεν έκανε δική της εκπομπή;'' η απάντηση είναι απλή, για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα και προκαλέσει με την κίνηση αυτή και πόσο μάλλον από την στιγμή που ήξερε πως θα επιβεβαίωνε όλα όσα ακούγονται γι αυτήν, γι αυτό αφησε να περάσουν δυό χρόνια για να δείξει οτι ''ανεβηκε'' με το σπαθι της( με το ποιο;) μέχρι να γίνει η κεντρική παρουσιάστρια που πάντα ήθελε να γίνει.


Είναι καθημερινό και φυσιολογικό για μια φοιτήτρια που την έβαφαν στην Ε.Μενεγάκη καμιά φορά στην στήλη του μακιγιάζ, να φύγει από το μικρό διαμερισματάκι στην Κυψέλη και να μετακομίσει σε μονοκατοικία στην Γλυφάδα, ενώ λίγο καιρό πριν δεν μπορούσε ούτε έναν σκύλο να θρέψει όπως είχε πεί η ίδια.
Μήπως συνηθίζεται μια κοπέλα που συμμετέχει σε μια εκπομπή να διώχνει σκηνοθέτη, αρχισυντάκτη, μαγείρισσα, άλλη κοπέλα που συμμετέχει και αυτή στην εκπομπή, να μετράει τα πλάνα της και να κάνει φασαρία γιατί ήταν λιγότερα από αυτά της βασικής παρουσιάστριας?

Δείτε ακόμηΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Η Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ; ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ...



Αν αυτό συνέβαινε στο εξωτερικό θα τους είχαν κάνει εξώφυλλο στα περιοδικά από τον πρώτο μήνα στης σχέσης τους, η οποία πλάκα πλάκα είναι οδεύει προς τον τρίτο χρόνο ζωής της, αν όχι στον τέταρτο.Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μήπως όμως κοιτά το πορτοφόλι?


Η πορεία της μέχρι τώρα είναι ανοδική  μόνο και μόνο λόγω της σχέσης της με τον Κοντομηνά, αυτό τα λέει όλα, όπως και η ημερομηνία λήξης της , γιατί πόσο καιρό ακόμα θα την σχολιάζουμε...

Ίσως να μην την έκρινα τόσο αυστηρά αν δεν είχε αυτή την απαράδεκτη και αγενή συμπεριφορά, γιατί ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που έχει τέτοιου είδους σχέση,το θέμα είναι το πως είναι τόσο ατάλαντη και δεν έχει αυτό το ''κάτι'' που κάνει τον τηλεθεατή να θέλει να την παρακολουθήσει, και έτσι πάντα θα λένε ''η γκόμενα του Κοντομηνά'' και τίποτα άλλο.

Η Μαρί Κυριακού έχει τόσα πολλά χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της, Μίνωα Κυριακού και δεν κοίταξε να το ''εκμεταλλευτεί'' και αναφέρω το συγκεκριμένο ζευγάρι για να δείξω και την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.

Δείτε ακόμη:H ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ & Ο ΞΙΦΙΑΣ!



Πέρα από την γελοία τους εικόνα λοιπόν, είναι δυνατόν να μην την σταμάτησαν οι γονείς της; Βέβαια όλα από την οικογένεια ξεκινούν, γιατί αν ο πατέρας τον γνώρισε και τον ενέκρινε όπως λένε να την χαίρεται την κόρη του,η ηθική της/τους φαίνεται από τις πράξεις της, γιατί μόνο ηθικό δεν το λες όταν κάνει σχέσει με τον ''παππού'' σου για να ζείς μια χλιδάτη ζωή και να βγαίνεις στην τηλεόραση.

Αν και έχει κοινά με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει αυτό που έγινε εκείνη γιατί πολύ απλά ή το 'χεις ή δεν το 'χεις το ταλέντο και το άστρο, γιατί σ'αρέσει ή όχι η Μενεγάκη δεν θα διαφωνήσεις μαζί μου.
Βλέπεις την Μενεγάκη στο ξεκίνημα της και δεν το ''έπαιζε'' σταρ και ''αφεντικό'' αν και εκείνη είχε όπως έλεγαν σχέση με τον Μ.Κυριακού.

Δείτε ακόμηΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ


Φέτος τα κατάφερε και έγινε κεντρική παρουσιάστρια δικής της φυσικά, μ' ένα σκηνικό υπερπαραγωγή και αν δεν είχε τον Λουδάρο και τον Σταματόπουλο δεν θα έκανε ούτε το 11% που κάνει, γιατί μπορεί μεν να έχει την φιλοδοξία αλλά τι σκατά παρουσιάστρια είσαι αν τα ''χάνεις'', μένεις με το στόμα ανοιχτό περιμένοντας την Κουτσελινή να σου πει από το κοντρόλ τι να πεις και τι να κάνεις.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης μάλλον θα συνεχίσουν να κατρακυλούν...



Δείτε ακόμη: 























Η Κωνσταντίνα  είναι ξανθιά – ψηλή και μικρούλα, χαριτωμένη  «μπιμπο» και με εμφανές το ενδιαφέρον της ν’ ασχοληθεί με τα ηλεκτρονικά μέσα .
Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα με τον Δημήτρη είναι ζευγάρι , πολλοί το ξέρανε αλλά ως διακριτικοί άνθρωποι δεν το διέδιδαν ή όσοι είναι ξινισμένοι το σχολίαζαν αρνητικά , γιατί ελάχιστοι ως γνωστό χαίρονται με τις χαρές άλλων ανθρώπων.

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΗΓΕ ΣΙΝΕΜΑ ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ
Επειδή όμως η ζωή είναι μικρή για να εφαρμόζουμε τους κανόνες πάντα , ο Δημήτρης Κοντομηνάς , φέρθηκε λεβέντικα και αντί να σκέφτεται προφανώς «τι θα πει ο κόσμος » πήρε την αγαπημένη του και πήγε χέρι , χέρι στην Golden αίθουσα του village για να δούνε την ταινία JOBS.
Φυσικά και την κρατούσε από το χέρι, φυσικά και την είχε και αγκαλιά και φυσικά δώσανε και πεταχτά φιλάκια όπως κάνει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι.

Read more at http://www.mylady.gr/arthra/2013/10/18-simera-tha-anadeixo-en-merei-to-thema-%C2%ABsheseis%C2%BB/#FsIZEWduF0YkQ9ik.99

124 σχόλια:

  1. μπραβο σου κοπελια σπυροπουλου ασχετη που δεν μπορεις να πεις σωστα μια κουβεντα...κατα βαθος θα πρεπει να αισθανεσαι αθλια γιατι καταλαβαινεις την ανύπαρκτη αξια σου και προσπαθεις με καθε τροπο να ανεβεις.ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δημήτρης Κοντομηνάς2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:12 μ.μ.

      Μην το κατηγορείτε το κορίτσι. Μια χαρά περνάμε. Με βοηθάει να χαλαρώσω μετά από εξαντλητικές ώρες στο κανάλι και τις άλλες επιχειρήσεις μου, κι εγώ με τη σειρά μου την επιβραβεύω. Ξέρω πως το κορίτσι έχει πολλά ταλέντα και ένα από αυτά είναι η τηλεόραση. Στην τελική κανάλι μου είναι, ότι γουστάρω κάνω. Θα ιδρώσει πολύ το αυτάκι μου που με λέτε γέρο και παιδεραστή νομίζετε. 22 χρονών την πήρα, όχι 17, οπότε κόψτε τις μαλακίες. Μια χαρά περνώ και έχω λεφτά να ξοδεύω, πρόβλημα; Τώρα με συγχωρείτε, πρέπει να πάω στο φαρμακείο, γιατί μου τελείωσαν τα μπλε χαπάκια.

      Διαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ...... Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η ΑΡΧΤΣΑΤΣΑ....ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ....ΓΕΛΟΙΕΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κανουν εδω και δεκαετιες ...μην φοβασαι ...αλλα τωρα υπαρχει Ε.Ε. και το καβλί της και οι λοβοτομημενοι Κωστόπουλοι με τα δανεικα εκλειψανε .......ευχομαι το αιμα των χιλιαδων ελληνων που αυτοκτονησαν να πεσει στα κεφαλια τους και στα κεφαλια των κωλοπαιδων τους ...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

      Διαγραφή
  4. Απο τα πιο ωραια και ταιριαστα ζευγαρια που εχω δει!!!!!αααχ!!!!ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!Πολυ ωραια εικονα ...η σπυροπούλου το πιτσιρίκι ,να παίζει χαρτιά με γέρους.μπλιααααχ!!!!!αηδιάζω!!!!!πως μπορει???πως ειναι δυνατον να είναι ζευγαρι??????ΠΩΣ???????ασε που στην εκπομπη δεν αφηνε κανεναν να μιλησει και ολη την ωρα ελεγε βλακειες!!!!!!μοντελο για μακιγιαζ να ξαναγινει.αυτη ειναι η θεση της!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν αντεχω να την βλεπω στην tv πορνιδιο , και προσπαθει να πιασει την καλη με τον καναλαρχη. ντροπη μικρη κοπελα τον ερωτευτικες τον κυριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρεπει να ηταν κεραυνοβολος ερωτας παντως!!! ΑΣΤΙΕΥΟΜΑΙΙ ΦΥΣΙΚΑΑ
    ποσο κατω μπορει να πεσει μια γυναικα για να παρει μια θεση ...? και του χρονου θα εχει δικια της εκπομπη να δουμε τι θα λεει ?
    θα μαθαινει στα νεα κοριτσια πως να την πεφτουν σε υπερηλικες για να παρουν μια δικια τους εκπομπη η ενα σπιτι η ενα αμαξι
    ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....αυτος την πήρε απο το χερι να δούνε το JOBS και αυτη με χαρα τον ακολουθησε διοτι καταλαβε οτι θα την παει στο σινεμα οπου προβαλλεται ντοκυμαντερ με κυρια υποθεση τα... BLOWJOBS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δεν παιζεσαι το καλυτερο σχολιο ever!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχα! Το σχόλιο σου δεν υπάρχει! Είσαι θεός! Χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Μην τρελένεστε. Το χρήμα είναι έκφραση ισχύος, και οι ισχύς είναι που τραβάει τα θηλυκά στη φύση.
      Ποσώς την ενδιαφέρει αν είναι γερασμένο το δέρμα του, γιατι έτσι δε θα γεράσει το δικό της προσπαθώντας να επιβιώσει.
      Σας αρέσει μάλλον πιο πολύ το σενάριο του "Εραστού Δυτικών Προαστείων". Live with it.

      Διαγραφή
  8. Για κατι τετοιες λεμε οτι ολες οι γυναικες ειναι καραπουταναρες..... Τρανο παραδειγμα η δεσποινης Σπυροπουλου....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλα μαν, χαλάρωσε μην το γενικεύεις

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι μαν πως δεν το λες γιά όλες, αλλά μόνο γι' αυτές που δεν μπορείς να γαμήσεις, σωστά?

      Διαγραφή
  9. Όσες εκπομπές και να της δώσουν, όσο και να την προωθήσουν, η κοπέλα είναι εντελώς ατάλαντη...Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό...Πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε διάφορους τομείς κι άλλοτε τα καταφέρνουν, άλλοτε όχι.. Ο τρόπος όμως που διάλεξε η συγκεκριμένη για να πάει μπροστά την κάνει αυτομάτως ένα μηδενικό...Αυτό είναι κι αυτό θα παραμείνει γιατί αν είχε λίγη αξιοπρέπεια, θα είχε εξαφανιστεί μετά από τόσα που έχει ακούσει (όχι άδικα βεβαίως!!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο μα πόσο πουτανα είσαι ρε Κωνσταντίνα ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ςςςς πια τόσο πολύ
    Είχες ανάγκη τα λεφτά που κάνεις όλα αυτά? ??????? Λεφτά είναι σήμερα τα έχεις αύριο όχι. ..ξεφτίλα πραγματικά ούτε λίγο τροπή ούτε λίγο. ?αξιοπρέπεια ρε παιδιά αυτό τουλάχιστον μπορούμε να το έχουμε...αξιοπρέπεια και όχι για τους άλλους αλλά για εμάς. ...πούλημα όλοι σας. ......να δω τι θα τα κάνετε όλα αυτά τα λεφτά αντί να βοηθήσετε κανέναν άνθρωπο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΒΙΟΠΑΛΕΥΕΙΣ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΟΝΙΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί όλοι κατηγορείται το "άμυαλο" κορίτσι! Στο κάτω-κάτω φτωχό κορίτσι ήταν και ήθελε να λιγδώσει το εντεράκι της. Για τον Χοντρομηνά-Κοντομηνά γιατί δεν λέτε τίποτα; Δεν ντρέπεται που "πηδάει" το κοριτσάκι για ένα κομμάτι ψωμί; Αν λέτε τη Σπυροπούλου πόρνη, τότε τον Χοντρομηνά-Κοντομηνά πρέπει να τον λέτε παιδεραστή. Η Σπυροπούλου είναι χαζό ούτως ή άλλως και έχει το ακαταλόγιστο, ο χοντρός τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτωχή; με μανα γιατρο και πατερα επιχειρηματια; καποιο λαθος κανεις μαλλον...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Η Σπυροπούλου όταν γνωρίστηκε με τον Κοντομηνά, ήταν 22 ή 23 ετών. Είχε, προφανώς, απο μόνη της τα μυαλά πάνω απ το κεφάλι της, εστω και αυτό το λίγο που διέθετε πήρε αέρα, ανόητη, φιλόδοξη έμπλεξε με τον εν λόγω ελπίζοντας σε λαμπρή πορεία. Ομως, ο Κοντομηνάς, δεν έχει ευθύνες για το γελοίο του πράγματος??? Θεωρώ ότι η Σπυροπούλου λόγων ηλικίας και ελαφρότητας ή και χαλαρότητας ηθικών αξιών, έχει κάποια ελαφρυντικά . Αυτός που δεν έχει δικαιολογία, είναι ο Κοντομηνάς. Ολα τα πράγματα έχουν ένα όριο και όλα γίνονται με μιά διακριτικότητα. Αυτόιί οι δυό, καμαρώνουν κιόλας!

      Διαγραφή
    3. ο γλειωδης αυτος κυριος αλλαζει τις γυναικες [νεαρες παντα]σα τα πουκαμισα.επειδη εχει χρημα και δυναμη.Δεν είναι βεβαια αμοιρες ευθυνων αυτές οι κυριες αλλα κι αυτος είναι ενας σιχαμενος που εκμεταλευεται τα ονειρα ορισμενων ανεγκεφαλων κοριτσιων

      Διαγραφή
  13. Σιγα μην την πηδαει,αφου εχει την κοιλια μπροστα.Ανυπαρκτη θα ειναι η τετοια του.Η κοπελιτσα φταιει παντως οχι ο κοντομινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πορνίδιο είναι, να την χαίρονται οι γονείς της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πορνίδιο, συγχαρητήρια για τον εύκολο τρόπο που διαλέγει να προχωρήσει μπροστά, τύφλα νάχουν τα πανεπιστήμια και τα μεταπτυχιακά, αφού πάλι άνεργος μένεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα χεις με τον Κοντομηνά και είσαι φίλη με τη Μενεγάκη τότε είσαι πουτανα με τη βούλα γτ η Μενεγάκη πως κατάφερε να γίνει παρουσιάστρια πολυτελείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μανα πατερα δεν εχει αυτο το κοριτσι..να την χερονται...την ροδιτισα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και οι δυο φταινε. Ο Κοντομηνας διοτι ειναι τοσο ηλιθιος που δεν βλεπει πως τον εχει διπλαρωσει για το πορτοφολι και την εξουσια του αλλα κλασσικα ολοι οι αντρες απο το πουλι σας καθοδηγειστε. Και η Σπυροπουλου που ξεφτυλιζει το γυναικειο φυλο καθως ουσιαστικα κανει την δουλεια μιας πορνης που πληρωνεται καλα για να ικανοποιειται με την χλιδατη ζωη. Περιμενει να ξεκανει τον γερο πανω στο σεξ για να τον κληρονομησει. Καταντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρειάζονται κάτι τέτοιες κοπελίτσες τσαχπινομπιρμπινογαργαλιάρες, ομορφούλες,λαομένες έστω και ελαφρόμαλιες για να ψυχαγωγούν και να αναζοωγονούν τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Πάντως, νόμιζα πως πρόκειται για γιό του, ζεί κι ο πατέρας του τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα απο τη πλάκα όμως θα πρέπει να καταλάβετε οτι η κάθε Μενεγάκη που έχει πάρει εκατομμύρια στην πετυχημένη καριέρα της, παρότι ξανθιά, γνωρίζει ότι τα εκατομμύρια αυτά τα πήρε από σένα ομορφάντρα μου. Οι μηντιάρχες για τους οποίους έχει δουλέψει την πλήρωναν με τα λεφτά των θαλασσοδανείων που τους έδιναν οι τράπεζες, την ζημία των οποίων την πληρώνεις εσύ ομορφάντρα μου.
      (Ο Κοντομηνάς το παίχει χουβαρντάς με τα δικά σου τα λεφτά) Άρα εσύ πληρώνεις την Μενεγάκη.

      Διαγραφή
  21. Ε ρε με τι ασχολειτε ο κοσμος... πρωτη φορα το ακουτε ε??? Μεγαλο σοκ.. σας καταλαβαινω.. ενας παππους με μια μικρή.. (ολοκληρη γαιδουρα) μα που γινονται αυτα??? Πωπω... Τι κοινωνία ειναι αυτη που ζουμε!!! Να τα μπλεκει καναλάρχης με μικρή κοπελα??? Και μαλιστα αταλαντη!!!!!! Δηλαδή τρομερο πως θα επιβιώσει τώρα ο κοσμος????? Ωραιο ηταν και το για ενα κομματι ψωμι!!!! Ο Ξανθοπουλος ελειπε...χαχα... αλλος παλι γκρινιαζει για τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά..ασχετο! Εεεεεεε ρε κατακαυμενε κοσμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθενας γκρινιαζει που δεν του αγοραζουν αυτο που πουλαει φιλος. Η κοπελια που "γκρινιαζει για τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα..ασχετο!" αυτά εχει να πορευτει, αντι να ξημεροβραδυαζεται στον καθρεφτη της θαυμαζει τις κορνιζες οπου εχει καδραρει τις σπουδες της (βεβαια μεταπτυχιακα εχει ολος ο κοσμος εδω που τα λεμε). Η Σπυροπουλου απο την αλλη εχει βυζαρες.
      Ας κανουμε ενα thought experiment. Αν ο Κοντομηνας δεν ηταν χοντρομαλακας, αλλα ηταν ξερωγω χορτασμενος απο μουνι, και λιγο διανοουμενος, και τον συγκινουσαν οι υψηλες σπουδες της κυριας που προσπαθει τελος παντων να πηδηξει και της την επεφτε με κοτερα και πελβεντέρε ας πουμε, αραγε η γκρινιαρα μαστερου θα του κάθονταν ή όχι?
      Think about it...

      Διαγραφή
  22. δεν με σοκαρει τοσο η σχεση τους(αλλωστε το ηξερα),οσο η προσπαθεια που κανει ενας ζαπλουτος επιχειρηματιας να πλασαρει με το ζορι και να εκθετει την ηλιθια και παντελως αταλαντη,αξεστη,αμορφωτη και αγενη γκομενα του!!ειναι και παππους!!!αλλα ο ανθρωπος ξεμωραινει μετα απο μια ηλικια....αηδια ειναι παντως και ολοι οι γλυφτες του Αlpha που για να εχουν δουλεια,πρεπει να της συμπεριφερονται σαν να ειναι νορμαλ!η show bizz δεν σοκαρεται,διοτι ειναι 90% φτιαγμενη απο τετοια love stories!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν ο Κοντομηνας δεν ειχε λεφτα δεν ειχε τον αλφα και ηταν απλα ενας συνταξιουχος θα γυριζε να τον κοιταξει αυτο το τσουλακι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαχαχαχαχαχααχαχαχχ πουτανες ολες..πως νομιζετε οτι περνουν εκπομπες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο σωστή απάντηση
      * Θυμηθείτε το κορίτσι της MEGA BANKA ως γλάστρα σε τηλεπαιχνίδι του Πολυχρονίου που γύριζε τετράγωνα, πήρε Πόρσε απο γνωστό μεσήλικα επιχειρηματία, ενώ αναρριχήθηκε μέσα απο τη σχέση της με γνωστό καναλάρχη ....
      * Άλλη γνωστή ¨παρουσιάστρια¨ παντρεύτηκε γνωστό καναλάρχη και κάνει εκπομπή για τα παιδιά των άλλων
      Έχουμε πολλές τέτοιες ........ πολυτελείας

      Διαγραφή
  25. αξια της δινετε και μονο που γινετε θεμα!! η εκπομπη της ειναι για φουντο!? οσα λεφτα και αν εχει το ραμολιμεντο τα νουμερα ανεβαινουν με βιαγκρα!!!
    και μην πεφτετε μονο σε αυτην την συγκεκριμενη αξιολυπητη ηλιθια αταλαντη ξανθια... σκεφτειτε ποσες περασαν και τωρα ειναι μεγαλα ονοματα καιις φωναζουν και κυριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ... ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΙΣΣΑ ! (ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ 80 ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΡΟΛΣ ΡΟΙΣ ΑΠ ΕΞΩ Κ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΘΑΚΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΨΑΛΟ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟ ΧΕΡΑΚΙ.. ΠΑΣΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ...ΚΑΤ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΥΡΡΙΙΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΜΑΡΙ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ... ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΟΜΟΩς ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΛΙΣΜΕΝΗ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΥ ΠΕΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ?? ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΡΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ.? ΠΗΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ. ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ? ΤΣΟΛΙ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η φωνή αυτή είναι για λαϊκές αγορές δεν κάνει για παρουσιάστρια. Λυπάμαι τον Λουδάρο και έτσι έπεισα τον γυιό ενός συγγενη που ήθελε να γίνει ηθοποιός να μην γίνει και αναγκασθεί μιά ημέρα να κάνει αυτό που κάνει ο Λουδάρος.
    Όμως σε μια χώρα που επι δύο χρόνια είχαμε πρωθυπουργό την σύζυγο του εκλεγμένου γιατί μας ενοχλει αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω ξερω πως με όλα αυτα τα blog και τα υβριστικά ακομα λόγια την έχετε κάνει αυτό που τάχα δεν θέλετε να βλέπετε. Γιατί ξέρετε πως δουλεύει το συστημα..ασχολούνται μαζι σου? Αρα πουλάς. Και η δυσφημιση ειναι η μεγαλύτερη διαφημιση. Και βλεποντας ποσος κοσμος ασχολείται μαζι της και γραφει σχολια σημαινει οτι τραβηξε την προσοχη. Ο μονος τροπος για να καταστραφουν τετοια ατομα τηλεοπτικα ειναι να γίνουν αδιαφορα και κοινωνικα αορατα. Οπως καταλαβαίνετε με τουτα και με τα άλλα φτιαξατε μια σταρ! Να τη χαιρεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί τόσο μίσος, γιαυτό το τόσο ομορφο πλάσμα? Αποκλείεται να την εχει γοητεύσει η προσωπικότητά του, το μυαλό του, η εξουσία? Αυτή η αίσθηση ασφάλειας που της παρέχει.? Μόνο η εξωτερική εμφάνιση μετρά μόνο στις ανθρώπινες σχέσεις? Σαν παρουσιάστρια δεν ειναι οτι καλίτερο, αλλά βλέπω και πολύ χειρότερες από εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου σε μερικά κομμάτια. Καταρχάς, ναι μεν μπορεί να την έχουν γοητεύσει όλα αυτά, αλλά είναι πολύ ακραία η διαφορά της ηλικίας και της εμφάνισής τους. Όσο νοητικό ταλέντο και να 'χει κάποιος, θα πρέπει να έχει έστω μια μέτρια εμφάνιση και όχι τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας σε σχέση με το σύντροφό του, ιδίως όταν υπάρχουν τέτοιες ακραίες διαφορές, δηλαδή όταν ο ένας είναι εύσωμος και άσχημος υπερήλικας, ενώ η άλλη είναι νέα και όμορφη. Σε μία τέτοια σχέση, δεν καλύπτονται κάποιες πολύ βασικές ανάγκες, συν το μεγάλο χάσμα γενεών που επηρεάζει την επικοινωνία τους.

      Διαγραφή
    2. Κατ αρχην 'Μην κρίνεις για να μην κριθείς' Μετά.... και μένα αηδιαστικό μου φαίνεται και σίγουρα αν δεν είχε τα λεφτα και την εξουσία δεν είχε καμία πιθανότητα. Αλλά.... Δεν θα μπορούσε λέτε να βρει κάποιον πλούσιο που να ήταν και νέος με την ομορφιά της? Οπότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο πλούτος μόνο. Εϊναι μαζί του γιατι θα είναι αύριο και σήμερα μια μεγαλοκυρία πάμπλουτη και πασίγνωστη. Πόσες θα έλεγαν όχι απο τις κοπελίτσες που δουλεύουν για 300 - 400 ευρω αν γνωριζαν π.χ. τον Βαρδινογιάννη. Δεν μπορεί μια κοπέλα να νοιώσει γοητευμένη απο το ενδιαφέρον ενός παντοδύναμου επιχειρηματία? Λέω τώρα τον αντίλογο. Κατα τα άλλα αν ήταν κόρη μου θα τρωγε κλωτσιές. Δικαιολογείται λόγω βλακείας. Τώρα το θέμα πουτανιά ή το χεις ή δεν το χεις. Και υπάρχουν πουτάνες και αρσενικές και θηλυκές. Και υπάρχουν και πουτάνες που ανέχονται τον κάθε μαλάκα να τους τα πρήζει 8 ωρες στη δουλειά κάθε μέρα για όλη τους τη ζωή για τρεις και εξήντα. Και αυτες οι πουτάνες είμαστε εμείς καμιά φορα.. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

      Διαγραφή
  30. Δεν ντρεπόσαστε υποκριτές, μικροαστοί. Άλλα προβλήματα δεν έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ

      Διαγραφή
  31. Σπυροπουλου με τετοια κυτταριτιδα μονο ο Κοντομηνας θα μπορουσε να σε γαμησει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. με τετοια αλογοδοντια κ φωνη λαικατζη(παρεεε,παααρε,παρεεε...),οποιο καβλι δαγκωσει,σιγουρα θα το κοψει..τοσα λεφτα σε λουσο κ κρεμες κυτταριτιδας δινει ο χοντρος για να γαμησει,δεν την παει να της περασουν κ μερικα δοντια...?μπας κ σταματησει οταν μιλαει να φτυνει τους απεναντι..σε λιγο θ ανοιξει ομπρελα ο Λουδαρος απ τις χλεπες!ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ!σπασε οσα κοντερ κ καβλια προλαβεις!το παγκοσμιο ρεκορ ρουφοκαβλετας θα ναι γρηγορα δικο σου!αντε και ολυμΠΕΟνικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. να ρωτησω την Pamela M..αφου εδω μεσα ολοι μπαινουν για να κραξουν τα κακως κειμενα κ οχι μονο,εσυ που εισαι σοβαρο κοριτσι,με πιανο κ γαλλικα,τι μπηκες να κανεις εδω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια αποκλειεται δηλαδη το κοριτσακι να αγαπησε το παππουλη ????
      Στο κατω κατω εχει οτι θελουν ολλες οι γυναικες δηλαδη ΧΙΟΥΜΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  35. Ένα ατάλαντο πορνίδιο είναι
    Μόνον που ακούς τη φωνή της εκνευρίζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ

    νεες ανακαλυψεις απο το διαστημικο σκαφος ROSETTA!!αμεσως με το που προσγειωθηκε στον κομητη,σκονταψε πανω στην ακριβοπληρωμενη και κοκαλλωμενη κυλοτα της Κωνσταντινας!αναγνωριστηκε αμεσως απ τα χρωματα της.μπροστα κιτρινο και πισω καφε..βρεθηκαν κ κατι ασπρες κηλιδες οι οποιες διερευνουνται μεσω DNA-test για τον/τους υπευθυνους της σπερμοδοσιας...αχ βρε κοριτσι μου...!προσεχε που την ξαμολας στα γυρισματα..!γι αυτο την τελευταια εκπομπη την σταματησες μια ωρα πιο γρηγορα?εψαχνες να την βρεις??θα την πηρε ο αερας,μαλλον..το πες στον παππου,να σου παρει αλλη..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ...κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει κανέναν...μόνο ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα κορίτσια καλα κανουν και πηδιούνται αφου τα μασανε.το θεμα είναι ότι ο τυπος με την ανοχη του κρατους κατακλεβει τους μικρομετοχους των εταιριων και το ιδιο το κρατοςκαι κανει αυτή τη ζωη.Σας γραφω ένα παράδειγμα,πριν 3 χρονια η εισηγμενη στο χρηματιστηριο εταιρεια intertech εχει ταμειο πανω από 10 εκ ΜΕΤΡΗΤΑ και στο χρηματιστηριο κοστολογείται κατω από 4 εκ.Οποιος αγοραζε μετοχες της του τις εφερνε καπελο και επεφτε η μετοχή.Μια ωραια πρωια πουλαει την intertech που ειπαμε είναι μεγαλομέτοχος μια προσωπικη του εταιρεια τηλεπικοινωνιων που ηταν ζημιογονα για 8,5 εκ. και ετσι πολλη απλα εφαγε το ταμειο της inte..... και οι μικρομέτοχοι φυσικα πηραν τα γκογκοβια του με την ανοχη των αρχων.Αυτος ειναι ο κ.Δ.Κοντομηνας,βεβαια παραλιγο να τον κατσουν μεσα αρχη του χρονου με την υποθεση ταχ.ταμιευτηριου και γλυτωσε με 5 εκ εγγυηση χωρια αυτά που δεν φαινονται,δεν πειραζει είναι σχεδόν ογδοντα και σιγουρα θα κατσει μεσα γιατι εχει ακομα πολλα μετωπα ανοιχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως το μοναδικό λογικό σχόλιο.Το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι οι γλάστρες που ποτίζονται απο τον βασιλικό,και ίσως η υπερπροβολή μιάς πολύ ''πικάντικης'' παράταιρης σχέσης να στρέφει τα μάτια της σκανδαλοθηρικής κοινής γνώμης μακριά απο οικονομικά σκάνδαλα-εγκλήματα

      Διαγραφή
  39. Δε τα λεει με τιποτα,ντε κ καλα να την επιβαλλουν σαν νεο δημοσιογραφικο/τηλεπαρουσιαστικο προτυπο.Οσο για τη σχεση;;;Εμετος!!!!!
    Φιλε/η που λες για τα δοντια συμφωνω απολυτα!!!!Αλογοδοντια...χα,χα,χα,χα!
    Ερμε Λουδαρε κ Σταματοπουλε τη τραβατε.τουλαχιστον εμεις αλλαζουμε καναλι κ ξεμπερδευουμε,εσεις;;;;Ποσα πρεπει να περνετε για ψυχικη οδυνη μετα απο αυτο το μαρτυριο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι τραγικό πως στην Ελλάδα της κρίσης της φτώχειας της ανέχειας κάποιοι ασχολούνται με πορνίδια σαν του λόγου της, που γαμιέται με κωλόγερους!!! Δηλαδή αν αυτό που κάνει δεν είναι βύζιτα πολυτελείας τότε τι είναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σιγα μη την πηδαει...λιγο ματι παιρνει ο παππους,ξερογλειφεται,παιρνει τα χαπακια του για την πιεση κ πεφτει για υπνο...και μετα η καρια γαμιεται με καναν πιτσιρικα...στανταρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. μην ασχολειστε!! η δυσφημιση στις μερες μας ειναι η καλυτερη διαφημιση. κανοντας ζαπιγκ επεσα επανω στην εκπομπη της και ζητημα να παρακολουθησα 10 λεπτα!! το τι κανει στο κρεβατι της ποσος που με ενδιαφερει ομως ψυχαγωγια δεν προσφερει!!
    κατηγορουμαι την σπυροπουλου?? να υπενθυμισω οτι καποιες "κυριες" της πρωινης ζωνης ετσι ξεκινησαν και χειροτερα και τωρα βγαζουν εκατομμυρια και κανεις δεν μπορει να πει τιποτα!! αν ηταν ο κλουνει θα καταλαβαινα και την διαφορα ηλικιας και θα ελεγα μαγια της ομως ειναι κριμα ο θεος να ειναι τοσο απλοχερος μαζι σου και να το μοιραζεσαι με υποκειμενα που εκμεταλλευονται αθωα και ελλειπης νοημοσυνης κοριτσια!! αλλα ας μην κρινουμε για να μην κριθουμαι!! οσον αφορα την εκπομπη νομιζωπως ολη ξερουμε οτι εχει πολυ μικη διαρκεια ζωης! απλα του χρονου θα κανει κατι αλλο, με αλλο ονομα και παει λεγοντας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΟ ΠΕΡΒΟΛΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

    Τωρα που θα το τσουλησει το τσουλι ο χοντροκωλης απ το καναλι,φημολογειται πως θα το ριξει στις βιολογικες καλλιεργειες μανιταριων και παπαριων.καθημερινη φροντιδα,προδερμ κ θα μαζευει τα πιο ζουμερα!
    Απο τηλεπαρουσιαστρια κοπροεκπομπης,πουτσοσυλλεκτρια μαναβικης.!!
    Μπας και μαθει πως τα καροτα,εκτος απ τον πατο,τα βαζουμε και σε σουπες..
    Και εις ανωτερα Κωσταντινα!καλον τρυγον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αταλαντη και βαρετη μεχρι αηδιας
    για τηλεωραση δεν κανει με τιποτα !!!
    βλαχαρα με βουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πηγε και σε μοναστηρι στην χασια που ειναι super στον εξορκισμο......
    Θελει μαλλον να βγαλει το δαιμονα της πουτανας που την κυριευει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όταν βλέπετε εναν ηλικιωμένο ματσωμένο να τα έχει με μια μικρούλα λέτε να μη το ξέρει εκείνος οτι τον θέλει μόνο για το πορτοφόλι του;
    Και οι δυο παίρνουν αυτό που θέλουν. Απλά τα πράγματα.
    Το βλέπουν σα μπίζνα. Ο ένας το σέξ και μόστρα, η άλλη τα λεφτά και βίλλα.
    Το ποιός θα κερδίσει η θα χάσει περισσότερο θα το δείξει ο χρόνος.
    Στο κάτω κάτω όποιος κ αν είναι μαζί του θα τα πάρει;
    Το αν είναι ηθικό αυτό είναι άλλη ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τα πρότυπα του "Playboy" βλέπεις ......Γενικά όσες περισσότερες π.π.ς κάνεις (είτε εισαι άντρας είτε γυναίκα) τόσο ψηλά φτάνεις. Είναι κρίμα να περνάνε τα Αμερικανικά πρότυπα σε μια χώρα με πολιτισμό θρησκεία αξίες ήθη και έθιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είμαστε τόσο υποκριτές.
    Ποιός μπορεί να κρίνει τις σχέσεις του άλλου.
    Οι υπόλοιπες σχέσεις είναι μέσα στην αθωότητα?
    Γνωρίζω πολλές γυναίκες που τις παντεύτηκαν ή δεν τις παντρεύτηκαν λόγω προίκας.
    Παντού κυριαρχεί το οποιοδήποτε συμφέρον.
    Ελάχιστοι είναι σήμερα αθώοι.
    Ας αφήσουμε τις υποκρισίες και ας επικεντρωθούμε στις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

      Διαγραφή
  49. Ρε πάτε καλά? Αφήστε το κοριτσάκι ήσυχο! έχετε καταλάβει τι περνάει η δόλια? Το βγάζει το ψωμάκι της με το παραπάνω η κακομοίρα, φαντάζεστε να έπρεπε να έχετε αυτόν τον άνθρωπο στο κρεβάτι σας?? αυτή πρέπει να ξερνάει τρεις φορές τη μέρα τουλάχιστον, ούτε στο χειρότερο εχθρό, όσα κι αν βγάλει από όλο αυτό της αξίζουν, τα έχει δουλέψει το κορίτσι, χειρότερη δουλειά δε μπορώ να φανταστώ για οποιονδήποτε μισθό. οπότε λυπηθείτε τη και μη μιλάτε έτσι ρε άκαρδοι..απαπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιυ κανει anal rimming οπότε πραγματι τα αξιζει τα λεφτα της..

      Διαγραφή
  50. Το πιθανοτερο ειναι να την παιρνει μονο ματι καποιος αλλος την πηδαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η Σπυροπουλου ειναι πραγματικα η μεγαλυτερη πουτανα την σιχαινομαι αλλα βεβαια αφου τα εχει με τον κολογερο τι αναγκη εχει η πουτανααααα η ξεφτιλισμενη καλα γονεις δν εχει να την μαζεψουνε ειναι χειροτερη απο την τζουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ας τη πηδάει, ας τη κοιτάει , ΕΜΕΙΣ τι φταίμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγράμματες, ατάλαντες, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς ήθος, χωρίς ποιότητα. Την Μενεγάκη την σιχαίνομαι. Μια αστοιχείωτη χαζή που έπιασε την καλή με τους ... παλιούς, παμπάλαιους γνωστούς τρόπους. Τώρα έχουμε και την Σπυροπούλου ... αα ... αυτό το πράγμα δεν τρώγεται με τίποτα. Με τόσα που διάβαζα για δαύτην κάθισα από περιέργεια να την παρακολουθήσω. Έμεινα άναυδη. Δεν είχα ξαναδεί πιο άχρηστο πράγμα. Ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ. Αν η ίδια συνειδητοποιούσε την κατάστασή της θα αισθανόταν απύθμενη ντροπή και θα είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αλλά αν η κοπέλα είχε γνώθι σαυτόν θα ήταν αυτή που είναι; Λυπάμαι για αυτά που λέω, αλλά πιστεύω πως τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους. Τα μεγάλα ταλέντα και οι γνήσιοι καλλιτέχνες έχουν επισκιαστεί για να βγουν μπροστά οι άχρηστοι και οι άχρηστες με όπλο τον κώλο τους και το μ---ί τους. Βαράτε βιολιτζήδες! Να τους χαιρόμαστε που τους έχουμε. Από πολιτικούς μέχρι τηλεοπτικές παρουσιάστριες. Από αρχικλέφτες μέχρι αρχιπουτανάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οι λίγοι σκέπτονται, οι πολλοί μιμούνται. Εκείνοι που σκέπτονται είναι ευφυείς, έχουν ήθος, αρχές, προσωπικότητα. Εκείνοι που μιμούνται είναι αξιολύπητοι, ανόητοι, χωρίς ηθικό βάρος, σαρίδια και ξερόφυλλα που σέρνονται εδώ κι εκεί ανάλογα με τη φορά του ανέμου. Οι ανήκοντες στη δεύτερη κατηγορία πιστεύουν πως κυβερνούν τον κόσμο όταν είναι νέοι, γιατί όσο περνάει … η μπογιά τους “το εκμεταλλεύονται” όσο μπορούν. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Οι άλλοι τους εκμεταλλεύονται όσο θέλουν και μπορούν και μετά τους πετάνε στους σκουπιδότοπους να σαπίζουν. Όσοι έχουν λίγη αξιοπρέπεια γίνονται δυστυχισμένοι, γιατί μόνο τότε καταλαβαίνουν πως τους χρησιμοποίησαν και τους κουρέλιασαν ηθικά και ψυχικά. Μόνοι, χωρίς αγάπη, χωρίς στήριξη και με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση βολοδέρνουν στη ζωή.
    Οι ελαφρόμυαλες Ελληνίδες σήμερα φορούν στρινγκ μαγιό στις παραλίες για να τις παίρνουν μάτι οι λιγούρηδες και τα βράδια λικνίζουν τα κορμιά τους στα μπαράκια. Καμιά δεν καταδέχεται να φυτέψει κανένα ζαρζαβατικό στο κήπο της και λίγες είναι εκείνες που θα πάνε σε οποιαδήποτε δουλειά. Παρουσιάστριες στην TV ονειρεύονται να γίνουν όλες, να πιάσουν την καλή και αν είναι εφικτό να παντρευτούν και κανέναν εφοπλιστή. Κούνια που τις κούναγε τις ηλίθιες! Ανώριμα και κομπλεξικά όντα που επιδεικνύουν την ασημαντότητά τους γύρω από το εφήμερο, το πλαστικό, το δήθεν, το τίποτα.
    Δεν κάνω το … Κήρυγμα της Κυριακής εδώ, ούτε ευελπιστώ πως θα ταρακουνήσω κάποιους. Όσοι βούλιαξαν στα σκατά πνίγηκαν από τις αναθυμιάσεις. Αυτή είναι και η παρηγοριά εκείνων που υποφέρουν από την ηθική και οικονομική κρίση των καιρών. Μπορεί να αγωνίζονται σαν δούλοι και να τυραννιούνται σαν μάρτυρες, αλλά αναπνέουν σε καθαρούς αέρηδες. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό; Για μένα όχι. Διάλεξα το δύσκολο δρόμο στη ζωή και από εκεί πορεύομαι. Έχει βάσανα η ανηφόρα, αλλά χωρίς δεύτερη σκέψη την προτιμώ από την κατηφόρα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είναι πολυ γοητευτικος κυριος ο Κοντομηνας. Ζηλευετε λούγκρες ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΡΝΕΣ

      Διαγραφή
  56. Διαβαζοντας τα σχολια κατεληξα σε ενα συμπερασμα.
    Το περισσοτερο δηλητηριο δεν το εχουν οι οχιες. Το εχουν οι γυναικες οταν σχολιαζουν αλλες γυναικες. Ειδικα αν μια γυναικα ειναι ομορφη πρεπει να ξερει οτι θα εισπραξει τονους κακιας, μισους και δηλητηριου.
    Οι περισσοτερες γυναικες θα επρεπε να λενε στην προσευχη τους: "Θεε μου σε ευχαριστω που δεν με εκανες ομορφη γιατι θα εκανα πολυ περισσοτερα απο οσα κανει αυτη η πουτανα".
    Τι σας φταιει ρε το κοριτσακι? Εν ταξει ειναι αταλαντο αλλα εσεις ειστε πνιγμενοι στο ταλεντο? Καθε ανθρωπος δεν χρησιμοποιει το συνολο των προσοντων του για να πετυχει? Γιατι να μην κανει το ιδιο κι αυτη? Σωματικα προσοντα εχει, αυτα αξιοποιεί. Αν ειχε πνευματικα προσοντα, θα αξιοποιουσε τα πνευματικα.
    Και καλα οι γυναικες δικαιολογουνται - λογω φθονου - να την θαβουν. Αλλά οι μαλακες οι αντρες!! Α !!! εκει ειναι αλλιως το πραγμα. Εκει δεν φθονουν τη γκομενα αλλα τον γκομενο. Αλλωστε ο καθε μαλακας αντρας για την εννοια "πουτανα" εχει τον εξης ορισμο: "Πουτανα ειναι καθε γυναικα που απορριπτει εμενα και παει με αλλον". Τελικα η μικροαστικη ηθικη που σας κυβερναει ολους στηριζεται στο φθονο και στην κακια. Να τη χαιρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 4 ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΑ . ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ . ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΜΑΙ . ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ .ΑΝΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ...ΤΟ ΄ΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟ ΄ΠΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..ΤΖΟΥΛΙΕΣ Ε ΤΖΟΥΛΙΕΣ .ΠΟΡΝΑΡΕΣ

      Διαγραφή
  57. Ποιος φθονεί αυτή τη βλαμμένη; Είμαι πιο όμορφη από αυτήν και δεν έχω ανάγκη να πάω με γέρους (αλλά ούτε και με νέους) για να επαγγελματικά. Γιατί σιχαίνομαι ρε να πουλιέμαι. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙ; Προτιμώ να δουλεύω δώδεκα ώρες την ημέρα για να ζω αξιοπρεπώς παρά να γίνομαι ρεντίκολο των σκυλιών. Και μην τολμήσεις να με πεις ατάλαντη. Θα μπορούσα να γίνω τρομερή τραγουδίστρια με τη φωνή και τις ερμηνευτικές δυνατότητες που διαθέτω. Αλλά δεν έγινα κι αν θέλεις να ξέρεις υποφέρω γι’ αυτό. Και ξέρεις γιατί δεν έγινα; Γιατί για να πετύχω θα έπρεπε πρώτα να σε δυο τρεις κωλόγερους σαν κι αυτόν. Ρε άντε γ@mithte που θα σας κάνω τα χατίρια! Καλύτερα στην αφάνεια και με τα λίγα, παρά να χάσω τον εαυτό μου και την αξιοπρέπειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα τώρα, που είσαι ομορφότερη από την Κωνσταντίνα.Δείξε μας φωτό με στριγκάκι και μετά άσε μας να κρίνουμε. Αμ πως, έτσι πας να μας ξεγελάσεις?

      Διαγραφή
  58. Διαβάζω κάτι σχόλια από διάφορα μπουμπούκια! Σε τι κοινωνία ζούμε; Σε κοινωνία νταβατζήδων; Σωματικά προσόντα έχει, αυτά αξιοποιεί, σου λέει ο άλλος. Δηλαδή θα το ενέκρινε αυτό για την κόρη του ή την αδελφή του; Θα τις συμβούλευε να πάνε με ματσωμένους γέρους για να τις προωθήσουν επαγγελματικά; Σημεία των καιρών που συμβαδίζουν με την … οικονομική κρίση. Λεφτά θέλετε Έλληνες; Βάλτε μπροστά τα παιδιά σας, τις γυναίκες σας και τις αδελφές σας και πουλήστε τα κορμιά τους και τις ψυχούλες τους. Αυτό σας αξίζει να σας πω και το λέω ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου δεκαετιες μαθανε τον λαο στο ευκολο χρημα (βλεπε δημοσιους υπαλληλους και λαμογια επιχειρηματιες) ειναι δυνατον ξαφνικα να αρχισουν ολοι να δουλευουν? οπως στις υπολοιπες χωρες του δυτικου κοσμου? εδω οι γερμανοι τους πηδανε και συνεχιζουν να ψωνιζουν μερσεντέ για να πηδηξουν καμμιά λιγουρα..

      Διαγραφή
  59. Μωρέ άμα είχα κι εγώ λεφτά, θα του την έκλεβα του παλιοπούστη. Τέτοια μανούλια θα πρέπει να τα γεύονται πολλοί άντρες και όχι μόνο ένας. Παλιο- μοναχοφάη Κοντομηνά, που να μη σου σηκώνεται ούτε με VIAGRA. Έτσι ρε μπαγάσα, να σου είναι πεσμένη συνέχεια και να παιδεύεσαι που θα τη βλέπεις να σου κουνιέται βασανιστικά.Τόσο πολύ σε ζηλεύω που εύχομαι η κατάρα μου να πιάσει μέχρι να πας 100 χρονών σαν τον Παττακό και τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Έλεος..όχι άλλο κάρβουνο που λέγεται Σπυροπούλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος14 Μαρτίου 2015 - 4:19 μ.μ.

    Αν έβλεπες φωτογραφίες μου θα έπεφτες ξερός. Γιατί να μην είμαι πιο όμορφη από την Κωνσταντίνα δηλαδή; Είτε το πιστεύεις είτε όχι, είμαι όχι απλώς πιο όμορφη, αλλά απίστευτα πιο όμορφη από εκείνη. Και δεν έχω λόγο να ξεγελάσω εσένα ή τον οποιονδήποτε. Πέρα όμως από την ομορφιά μου που έχει ημερομηνία λήξης και το γνωρίζω πολύ καλά αυτό, – το περιβάλλον μου, συγγενικό και μη δεν χάνει την ευκαιρία να μου το υπενθυμίζει, – έχω μυαλό στο κεφάλι μου και αγωνίζομαι όσο μπορώ τώρα που είμαι νέα να φτιάξω το μέλλον μου. Όχι όμως με τον τρόπο της Κωνσταντίνας. Ακριβώς επειδή είμαι πολύ διαφορετική από αυτήν, δεν φωτογραφίζομαι γυμνόστηθη ή με … στριγκάκι. Αυτά είναι για άλλες που …το έχουν, δηλαδή βλαμμένες και πανηλίθιες.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ . ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ , ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ .

      Διαγραφή
  62. 77 ή 75 αποφάσισε ρε ξεφτιλα "αρθρογράφε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΡΑΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ .ΠΕΙΝΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ποτε θα απαλαγουμε απο την μούρη της για να αρχίσουμε να βλέπουμε παλι alfa ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Eγω ενα εχω να πω....ελα στο παππου...σαυτον που τα χει ολα και μη κοιτας αλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εχω ξαναγράψει εδώ με φαρμακευτικά σχόλια. Τελικά η σκληρή κριτική δεν βοηθά κανέναν. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και για τις επιλογές που κάνει. Μακάρι να ζούσαμε σε έναν όμορφο κόσμο και σε μια κοινωνία τέλεια. Μακάρι, οι δυσκολίες και τα λάθη που κάνουμε στη ζωή μας να μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οποιος βιάζεται ... με φαρμακερά σχόλια ήθελα να πω. Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Φανταστείτε τον παππού να πάει να γνωρίσει τα πεθερικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο ,,, γαμπρός (παππούς), αλλά και τα πεθερικά τα έχουν ξεπεράσει αυτά! ΧΟ-ΧΟ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΙΦΤΕΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Επάγγελμα ... παρουσιάστριες της τηλεόρασης! Πρωϊνούδες, μεσημεριανούδες, συνωστισμός ως τα μεσάνυχτα από χαζοξανθιές με φούστες ένα πόντο πιο κάτω από τον πισινό τους που γελάνε όλη την ώρα με τις παπαριές τις δικές τους και των καλεσμένων τους. Η ψυχαγωγία στην τηλεόραση εν έτει 2015! Η απόλυτη ξεφτίλα! Οσο πάμε και ξεπέφτουμε σαν άνθρωποι, σαν προσωπικότητες, σαν χώρα, σαν πολιτισμός. Γι' αυτό η Ευρώπη μας πηδάει! Γνωρίζουνε όλοι αυτοί πως δεν έχουμε αντιστάσεις, γιατί δεν έχουμε ποιότητα, παιδεία, πραγματική μόρφωση και ηθική ακεραιότητα ως λαός. Και όλα αυτά καθρεφτίζονται στην ελληνική τηλεόραση των gay, των χαζοξανθιών και του κάθε τυχόντα που περιφέρεται από βλακοεκπομπή σε βλακοεκμπομπή για να διαφημίσει το μεταλλαγμένο προϊόν του. Λυπάμαι τα κακόμοιρα τα παιδάκια μας. Τουλάχιστον εμείς που ζήσαμε σε μια εποχή όπου η κοινωνία διατηρούσε ακόμα κάποιες αξίες, μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας, μπορούμε να κρίνουμε το σωστό από το λάθος. Και μην μου πείτε ότι το σωστό και το λάθος είναι σχετικά μεγέθη, αυτό θα μπορούσατε να το ισχυριστείτε από υψηλά αγνάντια κι όχι από τον πάτο του βαρελιού όπου βρισκόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ειπες ολα σε μια παραγραφο. Συγχαρητηρια! Αλλά δυστυχως η πλειοψηφια των ελληνων ειναι ηλιθιοι και κοπροσκυλα και οταν μοναδικη σου αξια ειναι να ζεις απο το δημοσιο τομεα και να τα ξυνεις μεχρι να ψοφησεις, τοτε δεν υπαρχει μελλον για τουτον τον λαο..

      Διαγραφή
  72. διαβασα κατι σχολια περι ψυχικου κοσμου που μαγεψε την σπυροπουλου κλπ...παιδια ειναι απλο ... υπαρχουν οι γυναικες που πληρωνονται για ενα πηδημα και τους αρεσει...αυτες δν αρκουνται στο ενα πηδημα και εφοσον τους αρεσει το κανουν και για μια ζωη???η πρωτη φορα ειναι π ποναει λενε...μετα ανοιγει τ ποδια και ταυτοχρονα σκεφτετε τν τσαντα με τ 5000 ευρω που θ της παρει το πρωι...ποια λογικη και ποια αξιοπρεπεια...για λυπηση ειναι και αυτη κ η μενεγακη...με την δευτερη ν σημειωσουμε οτι μετα απο 50 χρονια που τν γαμουσαν μπαρμπαδες (εκανε τωρα μασουρι τ φραγκα) ν αποφασιζει ν παρει κ εναν π του βρηκε εστω κ κατι γοητευτικο..Το επαγγελμα της πορνης γινεται και με πλαγιο τροπο μετα λεει σ φταει η τζουλια π πηρε 100000 ευρω ...ισως η πιο κακοπληρωμενη πορνη π περασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. η μενεγακη την πηρε στο λεμο της για να σπαει πλακα δες πως την πασαρουν στον γερο στις διακοπες τα ιδια δεν εκανε και η μενεγω με τον κυριακου? και μετα με τον λατσιο? και τορα στα γεραματα τυλιξε τον ελευερο για την ψωλη και τα ξενοδοχεια του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. magkes oti k na lete oi papoudes tin simeron h mera gamane ta pio tryfera mounakia pou den gamousan oi palioteres genies oute sta onoira tous ..............ena vima prin tous fane ta skoulikia k gamane ews k 40 me 50 xronia mikroteres...........molis afti tezaroun tha vroun to mlk k tha tou poulane to gnostw paramuthi eisai o deyteros mou........giati oi alloi deka vlepoun ta radikia anapoda............xiliades spiropoulou-exoun vgei sto klari akoma k gia 20 evrw toso xamila pornomouna apo xiliades spermatozwaria lousmenes den exoun dei oles oi genies twn progonwn mas...opote xriazete mia pagkossmia katastrofi na psofisoun oles h poutanes ....poutanes den einai mono oi gynaikes isxuei k gia to allo fillo .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Λυπάμαι τους νέους ανθρώπους που θα τους παραδώσουμε μια σάπια κοινωνία και το χειρότερο είναι πως δεν κάνουμε τίποτα για να την αλλάξουμε. Πόσοι γονείς έκλεισαν την τηλεόραση στα παιδιά της και τα προέτρεψαν να διαβάσουν στον ελεύθερο χρόνο τους λογοτεχνία και να παίξουν με τους συνομηλίκους τους έξω στη φύση όπως γινόταν παλιότερα; Αντ΄αυτού επιτρέπουν στα πιτσιρίκια που δεν έχουν ακόμα αναπτύξει τη λογική τους και το κριτικό τους πνεύμα να σερφάρουν στο internet και να εκθέτουν τον εαυτό τους σε μεγάλους κινδύνους. Δεν υποστηρίζω πως όλοι οι γονείς είναι ανεύθυνοι και άμυαλοι, αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει μεταλλαχτεί σε επιπόλαιους, απαίδευτους και ακαλλιέργητους ανθρώπους.
    Στο θέμα μας : Πόσα μικρά κοριτσάκια δεν μιμούνται την Μενεγάκη και ίσως την Σπυροπούλου αργότερα, όταν κι εκείνη καθιερωθεί, αν δεν την ανακόψει κάποιος απρόβλεπτος παράγοντας την πορεία; Και μιμούνται τι τα δόλια; Το απόλυτο τίποτα. Τους αηδιαστικούς ρόλους των γυναικών sex symbol που πουλάνε τα πλαστικά χείλια και στήθη τους. Πειραγμένα τα έχουν όλα, ακόμα και τους κώλους τους. Και πόσα αγοράκια δεν επηρεάζονται από τους gay παρουσιαστές που προσπαθούν να μας κάνουν πιστευτά τα απίστευτα;
    Δεν είμαι άνθρωπος των σπηλαίων, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που αντιδράτε με τα λεγόμενά μου θέλετε να δείτε τα παιδιά σας σε τόσο "προχωρημένη" κατάσταση;
    Τα πάντα σήμερα είναι εμπόρευμα κι όσο πιο καλό είναι το "εμπόρευμά" σου, τόσο πιο "ψηλά" θα φτάσεις. Κι αν είσαι κορμάρα και ψωνισμένη με τις παρουσιάστριες της TV, αν το "διαχειριστείς" σωστά, θα αποκτήσεις με λίγη τύχη δική σου εκπομπή για να παρουσιάζεις τα θέματα των πρωϊνάδικων, δηλαδή τα πουτσοχάμπερα.
    Α ρε ένδοξη Ελλάδα που σε κατάντησαν Γελαδιστάν. Με αδιάφορο, αμόρφωτο και ανήθικο λαό φοβάμαι για πολύ χειρότερα. Φοβάμαι πως σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε πατρίδα. Αχ, Θεέ μου, τι έχουμε να υπομείνουμε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Όλοι λέτε γιαυτον αν τη πηδαει κτλ
    Σίγουρα τον θέλει για τα χρήματα κ τη εξουσία του γιατί άμα αυτός δε τα είχε όλα αυτά δεν πρόκειται να τον κοιτούσε εφόσον τις τα παρέχει δεν είναι χαζή να φύγει από το τίποτα έγινε κ διάσημη εξαιτίας του δεν την συμφέρει.
    Άσε που θα τρώει κέρατο ο τύπος 100%

    Τέτοιες πουτανες είναι κ άλλες γνωστές γτ κραζουμε μόνο εκείνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε φιλε θα σε παραδεχτώ εάν τις κρίνεις όλες όλες στην τηλεόραση πουτανε ήτανε και λάθος πρότυπα δείχνουμε τόσο σε άντρες για το τι να γουστάρουν όσο και σε γυναίκες για το πως να γίνουν εντάξει το κοριτσάκι δεν είχε στον ήλιο μοίρα και το δήλωσε και έκανε ότι έκανε η μενεγακη και οι άλλες που ήταν επίσημα πουτανες εχουν αστρο? Μη τρελαθούμε ξερουμε ποιον παντρευτηκε η μενεγακη ξέρουμε ότι άργησε ο κόσμος να την αποδεχτεί αλλά σιγά σιγά την συνήθισε και είναι πολύ μεγαλύτερη από την Σπυρόπουλου και ξέρεινα μμιλάει λοιπόν όλες αυτές που είναι στην τηλεόραση είναι π ουτανες ενα κύκλωμα είναι η τηλεόραση προς τι τέτοιο μένος για την Σπυρόπουλου μόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο νεος πλουσιος οπως λες απλα θα την πηδαγε μερικες φορες και μετα θα εβρισκε αλλο πουτανακι. Ο γερος αυτος οου εχει βρει ειναι απο τους πλουσιοτερους αυτη τη στιγμη στην ελλαδα με περιουσια που αγγιζει το 1 δις. Δεν υπαρχουν πανω απο 5 τετοιοι στη χωρα αυτη τη στιγμη. Οπότε τελικα ειναι ικανοτατη στο πως τον βρηκε και τον κρατησε. Γιατι του κανει anal rimming το οποιο δινει ατελειωτη χαρα. Αλλά ποσο λιγουρια ειναι η οικογενεια της που δρχτηκαν να πουλιεται η κορη τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Να μάθετε να κοιτάτε την δουλειά σας και να κοιτάτε την καμπούρα σας!!!!Το τι κάνει και πως ζει ο κάθε ένας την ζωή του είναι δικό του πρόβλημα!!!Μια χαρά είναι το κορίτσι.Πολύ όμορφη και με καταπληκτικό σώμα!!!Αχχχ αν ήταν η ζήλια ψώρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΥΡΝΑ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. εσας ρε μάγκες τι σας νοιάζει δε καταλαβαίνω, η κοπέλα οτι γουστάρει κάνει, και ο κοντομηνάς το ίδιο. Στο σβέρκο σας κατσικώθηκε; Ουστ απο δώ κομπλεξάρες! οι δικές σας ζωές είναι άθλιες και σας φταίει ο ξένος κόσμος. Βασίλης 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Βρε παιδιά μην πηδηχτούμε απ το παράθυρο �� αμπελοφιλοσοφουμε για την τιμή της αλληνης κ την αξιοκρατία στην τηλεόραση �� δηλαδή όπως λέμε ζέστη στην ανταρκτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γυναίκες Παρθένοι: οι μεγαλύτερες πουτάνες σαν ζώδιο. Οι πιο δύσκολες γκόμενες αν δεν έχεις πορτοφόλι, οι πιο εύκολες και δουλικές αν έχεις. Ικανές ακόμη και να κτηνοβατήσουν για τα φράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Twitter YouTube