ΤΟ ΝΕΟ ''HALLOWEEN'' ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ BOX OFFICE ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΚΟΡ


Η επιστροφή του Michael Myers στην μεγάλη οθόνη ήταν θριαμβευτική καταφέρνοντας να βρεθεί στην κορυφή του box office της Αμερικής.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ταινία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, έφερε στα ταμεία 77.5 εκατομμύρια δολάρια στους 3920 κινηματογράφους των ΗΠΑ που προβλήθηκε, σπάζοντας πολλά ρεκόρ.



Δείτε ακόμη: TO ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ HALLOWEEN ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ

Πιο συγκεκριμένα το σίκουελ της πρώτης ταινίας (οι υπόλοιπες αγνοήθηκαν) του 1978 ''έσπασε'' τα εξής ρεκόρ:

1)  Είναι το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών για τον μήνα Οκτώβρη. Το πρώτο είναι το «Venom» που ξεκίνησε να προβάλλεται τρεις εβδομάδες πριν με εισπράξεις 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

2)  Θα είναι το πιο εμπορικό του francise «Halloween».

3)  Έκανε το καλύτερο άνοιγμα από όλες της ταινίας της σειράς.

 4) Είναι το καλύτερο άνοιγμα της περιόδου της γιορτής του Halloween.

5)  Είναι το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών με ηρωίδα που η ηλικία της να είναι άνω των 50 ετών, αφού η  Τζέιμι Λι Κέρτις είναι σήμερα 59 ετών.

6)  Είναι το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα για ακατάλληλη ταινία τρόμου, με το «It» να βρίσκεται στην πρώτη θέση με άνοιγμα 123 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

Στη δεύτερη θέση του Αμερικάνικου box office ''έπεσε'' το ριμέικ του ''A Star is Born'' με εισπράξεις για το Σαββατοκύριακο 19.3 εκ. δολάρια και συνολικές εισπράξεις 126.4 εκ. δολάρια τις τρεις εβδομάδες που παίζεται. 
Στην τρίτη θέση βρέθηκε το ''Venom'' με 18.1 εκ. δολάρια και 171.1 εκ. δολάρια συνολικές εισπράξεις τις τρεις εβδομάδες που προβάλλεται στις αίθουσες.
Το ''Goosebumps 2: Haunted Halloween'' κατέκτησε την τέταρτη θέση με 9.7 εκ. δολάρια για το ΣΚ και 28.8 εκ. δολάρια συνολικά τις δυο εβδομάδες προβολής του.
Στην πέμπτη θέση βρέθηκε το ''First Man'' με 8.6 εκ. δολάρια και 30 εκ. συνολικές εισπράξεις τις δυο εβδομάδες που παίζεται τις αίθουσες.

Στην Ελλάδα το ''Halloween'' θα προβληθεί στις 25/10/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube