SEX AND THE CITY 3: Ο MR. BIG ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ


Ότι η Κιμ Κάτραλ δεν ήθελε να παίξει στην τρίτη ταινία ''Sex and the City'', το γνωρίζεις σίγουρα. Αυτό που έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες είναι ο λόγος της άρνησης της, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση του SATC3.




Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος, James Andrew Miller, ο οποίος είχε μιλήσει με τον Michael Patrick King, τον δημιουργό της σειράς.

Στο τρίτο φιλμ οι σεναριογράφοι είχαν αποφασίσει να ''σκοτώσουν'' τον χαρακτήρα του Mr. Big από το ξεκίνημα της ταινίας και όλη η υπόθεση θα αφορούσε τον τρόπο που θα αντιμετώπιζε την απώλεια του συζύγου της η Κάρι Μπράντσο και όχι τόσο την σχέση της με τις υπόλοιπες της παρέας.
Ο John James Preston, όπως είναι το όνομα του Mr. Big, θα πέθαινε από καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε ντους.



Αυτό δεν φάνηκε και πολύ καλή ιδέα στην Κιμ Κάτραλ, η οποία ήθελε να υπάρχει ενδιαφέρον και για τους άλλους τρεις ρόλους, ιδίως της Σαμάνθα Τζοουνς και έτσι αρνήθηκε να συμμετέχει με αποτέλεσμα οι παραγωγοί και δημιουργοί να μην προχωρήσουν την ταινία.

Ο  Chris Noth (Mr. Big), είναι γνωστό πως δεν είχε ξετρελαθεί με την επιστροφή του στον χαρακτήρα που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, όμως του αρέσει η ιδέα ο Mr. Big του να πεθάνει στην τρίτη και να κινηθεί η πλοκή γύρω απ΄αυτό.




Το Sex and the city δεν πρόκειται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη και αυτό είναι πια απόφαση και της Sarah Jessica Parker, αφού δεν θέλει να γυριστεί χωρίς την Kim Kattrall. Ίσως και να είναι καλύτερα έτσι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube