Η MEL B ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ GERI HALLIWELL ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ SPICE GIRLS


Μερικούς μήνες πριν την επανένωση των Spice Girls για τη νέα τους περιοδεία στην Ευρώπη, η Mel B, αποκάλυψε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Life Stories», ότι έκανε σεξ με μια άλλη Spice Girl,την Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell), στο ξεκίνημα του γκρουπ.

Αν και οι φήμες υπήρχαν για χρόνια, καμια από τις δυο δεν είχε μιλήσει, μέχρι που ο  Μόργκαν ρώτησε ευθέως την ποπ σταρ, αν κοιμήθηκε με την Ginger Spice...




«Ήμασταν κολλητές. Απλώς συνέβη. Θα με μισήσει για αυτό γιατί πλέον είναι πολύ καθωσπρέπει στο εξοχικό της σπίτι με τον άντρα της, αλλά είναι γεγονός. Συνέβη και γελάσαμε και αυτό ήταν όλο», είπε, μεταξύ άλλων, η Melanie Brown. 
 «Είναι υπέροχη, ακόμα πιο υπέροχη στην πραγματική ζωή. Έχει φοβερό στήθος και υπέροχα οπίσθια», συμπλήρωσε η Scary Spice.

Η 43χρονη Mel B παραδέχθηκε φυσικά πως το κοινό θα ενθουσιαστεί από την αποκάλυψη της σεξουαλικής της σχέσης με την 46χρονη Geri Halliwell, η οποία παντρεύτηκε τον οδηγό αυτοκινήτων της Formula 1, Christian Horner, το 2015. 




Στο κοινό της εκπομπής  βρισκόταν και η Mel C, που όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε για το γεγονός, απάντησε: «είναι όλα αυτά καινούρια για 'μενα»! 

Σύμφωνα με την Daily Mail, αμέσως μετά τη συνέντευξη, η Mel B τηλεφώνησε στην Τζέρι  για να της ζητήσει συγγνώμη, η οποία όμως δεν χάρηκε καθόλου με τις αποκαλύψεις που έκανε η φίλη της. 

Κάποιοι από το περιβάλλον της Halliwell είπαν ότι εκείνητο αρνείται και πως είναι 100% ψέμα, βγαλμένο από την φαντασία της Mel B με σκοπό να κάνει ντόρο και να πουλήσει το βιβλίο της.

Η Mel B είπε για την σεξουαλικότητα της: «Ερωτεύεσαι όποιον ερωτεύεσαι. Εγώ δεν έχω κάποια προτίμηση. Είχα μια εκπληκτική εμπειρία με μια γυναίκα για πέντε χρόνια που μου έδειξε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές εκεί έξω. Η μητέρα μου θα σου πει πως εκείνη η περίοδος ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές».



H Geri έχει δυο παιδιά. Μια κόρη που γεννήθηκε το 2006 και πατέρας της είναι ο σεναριογράφος  Sacha Gervasi και ένα γιο 2 ετών με τον οδηγό της Formula 1, Christian Horner, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015.

Η Mel B είναι μητέρα τριών παιδιών. Η πρώτη της κόρη γεννήθηκε το 1998 από τον γάμο της με τον χορευτή Jimmy Gulzar. Το 2007 γεννήθηκε η δεύτερη κόρη της από την σύντομη σχέση της με τον ηθοποιό Eddie Murphy. H τρίτη της κόρη είναι οκτώ ετών και πατέρας είναι ο παραγωγός Stephen Belafonte, με τον οποίο η τραγουδίστρια χώρισε το 2017.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube