WALK ME HOME: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΙΝΓΚΛ ΤΗΣ P!NK


Tο καινούργιο σινγκλ της P!nk είναι το «Walk Me Home» που κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο σινγκλ από το επερχόμενο 8ο άλμπουμ, «Hurts 2B Human», που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Το προηγούμενο άλμπουμ της «Beautiful Trauma», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 και χάρισε στην P!nk το δεύτερο ντεμπούτο της καριέρας της στο Νο. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών.
Eγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ, έχοντας πουλήσει 1.800.000 αντίτυπα -σε μια εποχή που λίγοι καλλιτέχνες κάνουν πια τέτοιες πωλήσεις-, διπλά πλατινένιο στον Καναδά και τέσσερις φορές πλατινένιο στην Αυστραλία και βρέθηκε στο Top 15 των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα. 

Το εξαιρετικό «Beautiful Trauma» ήταν το τρίτο εμπορικότερο άλμπουμ του 2017 παγκοσμίως και ήταν υποψηφιότητα για το «Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ» στα 61α Βραβεία Grammy. 

Το «Walk Me Home» το έγραψε μαζί με τους Scott Harris και Nate Rues, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι Peter Thomas και Kyle Moorman. 

Το βίντεο του τραγουδιού, σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Michael Gracey (σκηνοθέτης της ταινίας «The Greatest Showman»). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την τεράστια επιτυχία της περιοδείας της και της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων, η P!nk επιστρέφει με το «Beautiful Trauma World Tour» για νέες συναυλίες σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. 

Με κάθε της δίσκο πάντως δεν αφήνει ανικανοποίητους τους θαυμαστές της αλλά και τους κριτικούς, γι αυτό άλλωστε τη λατρεύουμε.
Πόσο ταλαντούχα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube