''ME'': Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ TAYLOR SWIFT ΜΕ ΤΟΝ BRENDAN URIE ΤΩΝ ''PANIC! AT THE DISCO''. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ


Δυο χρόνια μετά από το ''Reputation'' (''Look What You Made Me Do'', ''Ready…For it?'', ''End Game'', ''New Year’s Day'', ''Delicate'', ''Gorgeous'' που έφτασε στο No. 1 σε 13 χώρες (συμπεριλαμβανομένου των ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασίλειου) και πούλησε πάνω από 4,5 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, η Τaylor Swift, επέστρεψε με νέο τραγούδι.

Το ''ΜΕ'' είναι το πρώτο single από το επερχόμενο έβδομο κατά σειρά άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά μέσω της Republic Records. 

Το τραγούδι έγραψε η Swift μαζί με τον Brendan Urie των ''Panic! At The Disco'' και τον Joel Little, ο οποίος έκανε και την παραγωγή. Πρόκειται για ένα κομμάτι είναι αισιόδοξο, χαρούμενο, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο, λιγάκι βαρετό θα έλεγα...

Λίγες ώρες πριν παρουσιάσει το ''ΜΕ'', πόζαρε μπροστά από μια τεράστια πολύχρωμη πεταλούδα την οποία ζωγράφισε η καλλιτέχνις Kelsey Montague.




«Είναι ένα τραγούδι για να αγκαλιάσεις την ατομικότητα σου και πραγματικά να το γιορτάσεις.Με ένα ποπ τραγούδι έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μια μελωδία κολλημένη στα κεφάλια του κόσμου και εγώ αυτό που θέλω είναι ναι είμαι αυτή που θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα για τους εαυτούς τους» είπε η Τaylor Swift σε συνέντευξη της.


 

Το βίντεο που το συνοδεύει είναι ονειρικό και το σκηνοθέτησε ο Dave Meyers μαζί την Τέιλορ και εμφανίζονται και οι δύο γάτες της, Olivia and Meredith. 

Το γεμάτο παστέλ χρώματα κλιπ-υπερπαραγωγή, έκανε πρεμιέρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μέσα σε τέσσερις ώρες ξεπέρασε τις 17 εκατ. προβολές και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο από το ίδιο το κομμάτι. 

Το ''Medellin'' της Madonna & του Maluma είναι πέντε φορές καλύτερο και ας έχει τις μισές προβολές στο You Tube.






 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube