BEVERLY HILLS 90210: EΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Η SHANNEN DOHERTY ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Η επιστροφή της πιο αγαπημένης σειράς των ’90s, επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια με διαφορετικό τρόπο απ' ότι περιμέναμε... 



Το ''Beverly Hills 90210'', έρχεται με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές!
Στο reboot της σειράς, τα μέλη του αρχικού cast που θα επιστρέψουν, θα ενσαρκώσουν τους εαυτούς τους, κάτι σαν ντοκιμαντέρ και ριάλιτι μάλλον.






Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικτύου ''Fox'', η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα βγει στις οθόνες το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling είχαν επιβεβαιώσει ότι θα παίξουν στο reboot του Beverly Hills 90210 εκτός από τον Luke Perry και τη Shannen Doherty. Δυστυχώς ο αγαπημένος ''Dylan ΜcKay'' πέθανε και έτσι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα νέα επεισόδια.

Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς ανακοινώθηκε ότι θα επιστρέψει και η ''Brenda Walsh''.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις
Έτσι θα δούμε όλο το αρχικό κάστ εκτός τον Luke, που μάλλον θα τους χαζεύει και από μια άλλη διάσταση και θα τους καμαρώνει. 







 Το σενάριο θα είναι μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου το καστ έχοντας επηρεαστεί πολύ από τη σειρά, ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot.
«Έχοντας πάρει ξεχωριστούς δρόμους από τότε που τελείωσε η σειρά πριν από 19 χρόνια, οι Τζέισον, Τζένι, Ίαν, Γκαμπριέλ, Μπράιαν και Τόρι ενώνονται ξανά όταν ένας από αυτούς λέει πως είναι ώρα για ένα ριμέικ του Μπέβερλι Χιλς. 

Και το να το καταφέρουν μπορεί να βγάλει τελικά μια ακόμη καλύτερη σαπουνόπερα από το ίδιο το ριμέικ. Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, παλιοί έρωτες, φίλοι και εχθροί βρεθούν πάλι, ενώ το θρυλικό καστ -που ο κόσμος παρακολούθησε να μεγαλώνει- κάνει προσπάθειες να το πιάσει από εκεί που το άφησαν;» λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.








Δείτε ακόμη: BEVERLY HILLS 90210: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube