'MEDELLIN': ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΙΝΓΚΛ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ MADONNA, ''ΜADAME X''







Tέσσερα χρόνια μετά το επιτυχημένο ''Rebel Heart'', η βασίλισσα της ποπ, επέστρεψε στη δισκογραφία. Το πρώτο τραγούδι από τον επερχόμενο 14ο δίσκο της Μαντόνα, ''Μadame X''(Live Nation/Interscope/Maverick), είναι το "Medellín", στο οποίο συμμετέχει ο Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma.




Το κομμάτι ''γεννήθηκε'' στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου η Madonna μένει τα τελευταία χρόνια λόγω του μικρού γιου της που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. 



Ο τίτλος προέρχεται από την πόλη “Μεδεγίν”, την έδρα του βαρώνου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπαρ. 



To video clip του τραγουδιού θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός special event του MTV “MTV Presents Madonna Live & Exclusive: Medellin Video World Premiere” στο Λονδίνο, την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου, όπου η Madge θα δώσει συνέντευξη και θα μιλήσει για τον της δίσκο στους DJ Trevor Nelson και Sway Calloway, αλλά και θα τραγουδήσει ζωντανά μέσω video θα εμφανιστεί και ο Maluma.




Το άλμπουμ ''Madame X'', θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου σε κανονική και ειδική έκδοση.




«H Madame X είναι μυστική πράκτορας. Ταξιδεύει τον κόσμο. Αλλάζει ταυτότητες. Μάχεται για την ελευθερία. Είναι χορεύτρια. Καθηγήτρια. Αρχηγός κράτους. Καμαριέρα. Ιππέας. Φυλακισμένη. Μαθήτρια. Μητέρα. Παιδί. Δασκάλα. Καλόγρια. Τραγουδίστρια. Αγία. Πόρνη. Ο κατάσκοπος στο σπίτι της αγάπης. Είμαι η «Madame X» έγραψε η Μαντόνα στους λογαριασμούς της στα social media.

Τον Ιανουάριο του 2018, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι είχε αρχίσει να εργάζεται πάνω στο δέκατο τέταρτο στούντιο άλμπουμ της και τέσσερις μήνες αργότερα (τον Μάιο του 2018), εμφανίστηκε στο ''Met Gala'' της Νέας Υόρκης όπου ερμήνευσε τρία τραγούδια, το ''Like a Prayer'', μία επανεκτέλεση του "Hallelujah" από τον Λέοναρντ Κόεν, και ένα μικρό απόσπασμα από ένα ολοκαίνουργιο, αλλά ακόμη ακυκλοφόρητο τραγούδι της. 
Ο τίτλος του τραγουδιού είχε αναφερθεί ότι είναι "Beautiful Game", αν και δεν είχε επιβεβαιωθεί ούτε ο τίτλος του τραγουδιού, ούτε η πιθανότητα να συμπεριληφθεί στο νέο της άλμπουμ. 

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο κομμάτι "Champagne Rosé", τραγούδι από το ντεμπούτο άλμπουμ του ράπερ Quavo.


Ο Γάλλος παραγωγός Mirwais Ahmadzaï -με τον οποίο είχε συνεργαστεί στα άλμπουμ ''Music'', ''American Life'' και ''Confessions on a dance floor''- ήταν ένας από τους βασικούς παραγωγούς του ''Madame X'', μαζί με την Μαντόνα. Επίσης θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με τον Mike Dean(''Rebel Heart'') αλλά και με τους Jeff Bhasker καιJason Evigan (''Ghosttown'', ''Inside Out''). 








Πριν από αυτό, η Madonna θα εμφανιστεί live στον τελικό της Γιουροβίζιον 2019 (18 Μαΐου), στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το "Medellín" είναι το πρώτο τραγούδι και είναι ντουέτο με τον κολομβιανό σταρ Maluma. Ο δίσκος Madame X κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου από την Live Nation/Interscope/Maverick και θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια. Η Mαντόνα αναμένεται να ξεκινήσει το πρόμο τις επόμενες μέρες με εμφανίσεις και live. Η πλέον πολυαναμενόμενη εμφάνισή της θα είναι στη σκηνή της Euroviion στo Τελ Αβίβ, την βραδιά του τελικού στις 18 Μαΐου,




Τα τραγούδια της standard έκδοσης του ''Madame X'' 




01 Medellín [ft. Maluma]
02 Dark Ballet
03 God Control
04 Future [ft. Quavo]
05 Batuka 06 Killers Who Are Partying
07 Crave [ft. Swae Lee]
08 Crazy
09 Come Alive
10 Faz Gostoso [ft. Anitta]
11 Bitch I'm Loca [ft. Maluma]
12 I Don't Search I Find
13 I Rise 


Στην special edition θα υπάρχουν επιπλέον τα παρακάτω κομμάτια "Extreme Occident" και "Looking for Mercy".






Eκτός από τις δύο εκδόσεις σε cd, το ''Madame X'' θα κυκλοφορήσει σε κασέττα, σε απλό και Limited Rainbow Picture Disc διπλό βινύλιο και Deluxe Boxset.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube