GAME OF THRONES: ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 8ου ΚΥΚΛΟΥ


Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game Of Thrones,  έσπασε κάθε ρεκόρ το βράδυ της Κυριακής. 

Σύμφωνα με το ΗΒΟ, το επεισόδιο παρακολούθησαν 17,4 εκατ. θεατές στο HBO Go αλλά και στο HBO Now, ξεπερνώντας όλες τις προηγούμενες τηλεθεάσεις- ρεκόρ, με χαρακτηριστική αυτή στο φινάλε της έβδομης σεζόν, που συγκέντρωσε 16,9 εκατ. θεατές τον Ιούλιο του 2017.

Την πρεμιέρα της επικής σειράς, παρακολούθησαν ταυτόχρονα 17,4 εκατ. τηλεθεατές, την ώρα προβολής του στην Αμερική (''σπάζοντας το ρεκόρ του ''The Big Bang Theory'' του CBS που το είδαν 14,1 εκ. τηλεθεατές στις 7 Φεβρουαρίου) , ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο το παρακολουθήσαν 3,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το σίγουρο είναι πως το παρακολούθησαν παγκοσμίως πάνω από 100.000.000 θεατές αν και κάποιοι μιλούν για πάνω από 1δις, σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ο επίσημος αριθμός, οπότε θα ξέρουμε σίγουρα.




 Κάθε επεισόδιο της έβδομης σεζόν, είχε μέσο όρο σχεδόν 33 εκατομμύρια θεατές, από την τηλεόραση και τις επίσημες μεταδόσεις ανά τον κόσμο!

Το αντίστοιχο επεισόδιο της πρεμιέρας του προηγούμενου κύκλου είχαν παρακολουθήσει 16,1 εκατ. τηλεθεατές.




Το πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο στην ιστορία του Twitter.

Αν όλα αυτά συνέβησαν στην πρεμιέρα τότε με το φινάλε θα γραφτεί ιστορία.

 Ας ρίξουμε μια ματιά στο τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube