''THE LION KING'': ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ LIVE-ACTION ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ DISNEY






Ο ''Βασιλιάς των Λιονταριών'' είναι το νέο live-action ριμέικ της κλασικής ταινίας κινούμενων σχεδίων. Στο καστ ''δανείζουν'' τη φωνή τους στους αγαπημένους χαρακτήρες μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου αλλά και της μουσικής. 
Ο Donald Glover θα είναι ο Simba, ο James Earl Jones επιστρέφει ως Mufasa, η Beyoncé Knowles-Carter θα είναι η Nala, ο John Oliver θα είναι ο Zazu, ο Chiwetel Ejiofor θα είναι o Scar, η Alfre Woodard θα είναι η μητέρα του Simba, Sarabi, ενώ ο Seth Rogen και ο Billy Eichner θα μας τραγουδήσουν το Hakuna Matata ως Pumba και Timon αντίστοιχα.

Το remake της ταινίας (που βασίζεται στον ''Αμλετ'' του Σαίξπηρ) θα δημιουργηθεί στα πρότυπα του πρόσφατου ''The Jungle Book'', στο οποίο έγινε μία μίξη live-action και CGI με αποτέλεσμα να δούμε στη μεγάλη οθόνη ρεαλιστικές απεικονίσεις ζώων.




 Η ημερομηνία πρεμιέρας του ''Βασιλιά των Λιονταριών'' έχει οριστεί για τις 19 Ιουλίου 2019. Η Disney σχεδιάζει ήδη τη live-action εκδοχή των: Mulan, The Little Mermaid, Dumbo και Aladdin. 




Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 15 Ιουνίου 1994, αποσπώντας θετικές κριτικές, που επαινούσαν την ταινία για τη μουσική της, την ιστορία της και το σχεδιασμό της. Τελείωσε τις προβολές της ως η μεγαλύτερη σε εισπράξεις ταινία του 1994 και δεύτερη όλων των εποχών. 

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών πήρε δύο βραβεία Όσκαρ για τη μουσική και μία Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία "Καλύτερη Ταινία - Μιούσικαλ ή Κωμωδία".

Η ταινία οδήγησε σε πολλές συμπληρωματικές δουλειές, όπως το μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ, δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν απευθείας σε βίντεο — τη συνέχεια της πρώτης ταινίας το 1998 με τον τίτλο Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το Βασίλειο του Σίμπα και μια ταινία το 2004, που συγκεντρώνεται στους χαρακτήρες του Τιμόν και του Πούμπα και διαδραματίζεται πριν/παράλληλα/μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, με τίτλο Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 3: Χακούνα Ματάτα — δύο σειρές στην τηλεόραση (Τιμόν & Πούμπα και The Lion Guard) και μια επανακυκλοφορία σε 3D το 2011.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube