IT: CHAPTER 2: ΤΟ TEASER TRAILER ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ



Το τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου της πιο εμπορικής ταινίας τρόμου όλων των εποχών με έσοδα που ξεπέρασαν τα 700.000.000$ παγκοσμίως (εκθρονίζοντας τον «Εξορκιστή») κυκλοφόρησε πριν λίγο από τη Warner Bros. και είναι τρομακτικό. Στο ''It: Chapter 2'' που βασίζεται στο best seller του Stephen King θα παρακολουθήσουμε την ιστορία 27 χρόνια μετά τα πρώτα γεγονότα που τα παιδιά του «Losers Club» έχουν πια ενηλικιωθεί .

Ο Bill Skarsgård επιστρέφει στον ρόλο του Pennywise, που ήταν κάτι παραπάνω από κάλος, ενώ οι Τζέιμς Μακαβόι (Μπιλ), Τζέσικα Τσάστεϊν (Μπέβερλι), Μπιλ Χέιντερ (Ρίτσι), Ιζάια Μουσταφά (Μάικ), Τζαν Ράιαν (Μπεν), Τζέιμς Ράνσον (Έντι) και Άντι Μπιν (Στάνλεϊ) θα υποδυθούν τους ενήλικους εαυτούς των χαρακτήρων του πρώτου μέρους. Μαζί τους επιστρέφει και το καστ της πρώτης ταινίας με τους Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Chosen Jacobs, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Wyatt Oleff, και Jaeden Martell, αφού θα υπάρχουν και flashback.




Το σενάριο του σικουελ διασκεύασε ο Gary Dauberman (IT, Annabelle: Creation) και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Andy Muschietti όπως συνέβη και στην πρώτη ταινία.





H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube