H RENÉE ZELLWEGER ΕΙΝΑΙ Η JUDY GARLAND. ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ''JUDY''


Ένα αστέρι (ξανά)γεννιέται στο πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας ''Judy''. Αυτή και αν είναι εντυπωσιακή επιστροφή.

Τρια χρόνια μετά την επιτυχημένη ταινία ''Bridget Jones’s Baby'', μια μέτρια ταινία (''Same Kind of Different as Me'') και μια γκεστ εμφάνιση στο δράμα ''Ηere and now'', η βραβευμένη με Όσκαρ Renée Zellweger είναι έτοιμη για μια νέα Oσκαρική ερμηνεία.

Η ομοιότητα της με τη Τζούντι Γκάρλαντ είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη όπως και η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο ρόλο.




Η Zellweger έκανε μαθήματα φωνητικής και χορού για να μοιάσει ακόμα περισσότερο στην θρυλική ηθοποιό και αν κρίνουμε από το τρέιλερ μάλλον τα κατάφερε περίφημα. Δε συμφωνείς;

Το φιλμ «Judy» σκηνοθέτησε ο Ρούπερτ Γκουλντ (βραβευμένος με δυο Olivier Σκηνοθεσίας), το σενάριο έγραψε ο Τομ Εντς («The Crown»), ενώ την παραγωγή ανέλαβαν οι: Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν («Pride»), Pathe,BBC, Ingenious Media και Calamity Films.




Εκτός από τη Ρενέ πρωταγωνιστούν οι: Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ(πρωταγωνιστής σε πολλές σεζόν του American Horror Story), Μάικλ Γκαμπόν.

Στην ταινία παρουσιάζεται η περίοδος της Judy Garland, μεταξύ 1968-1969 (ένα χρόνο πριν το θάνατο της από υπερβολική δόση ναρκωτικών στα 47 της), όπου η σταρ του ''Μάγου του Οζ'' φτάνει στο Λονδινο για μια σειρά sold out εμφανίσεων στο κλαμπ ''Talk of the Town''.




Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube