''MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL'': ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩ


Πέντε χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της ''Maleficent'' που έφερε στα ταμεία πάνω από 750 εκ. δολάρια, η Angelina Jolie επιστρέφει στον ρόλο της νεράιδας.

Η Disney  έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του ''Maleficent: Mistress of Evil'' και σύμφωνα με την ιστορία του σίκουελ εκτυλίσσεται κάποια χρόνια μετά το πρώτο φιλμ.
Η σχέση της Maleficent με την πριγκίπισσα Ορόρα, μάλλον βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και απ' ότι φαίνεται κάποιο ρόλο παίζει η βασίλισσα Ινγκριντ, μητέρα του πρίγκιπα Φίλιπ, την οποία υποδύεται η Μισέλ Φάιφερ,

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Νορβηγός Γιοακίμ Ρόνινγκ («Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge») και πρωταγωνιστουυν οι: Αντζελίνα Τζολί, Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ, Τζούνο Τεμπλ, Ιμέλντα Στάντον, Λέσλι Μάνβιλ και Τσιουετέλ Ετζιοφόρ. 

Τη  ''Maleficent: Mistress of Evil'' (ο Ελληνικός τίτλος είναι «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους») θα την δούμε στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου 2019 και όπως ακούγεται στο τρέιλερ: «η ιστορία έγινε θρύλος, αλλά παύει να είναι πια παραμύθι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube