BEVERLY HILLS 90210: TO FOX ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ REBOOT ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΣΕΙΡΑΣ


Όσοι μεγαλώσαμε τη δεκαετία του '90 λατρέψαμε την νεανική σειρά "Beverly Hills, 90210" και δεν χάναμε επεισόδιο για μια δεκαετία. Φέτος το καλοκαίρι η παρέα επιστρέφει...

Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε από το FOX ότι Μπέβερλι Χιλς επιστρέφει ως μίνι σειρά όμως και το λογότυπο είναι ''BH 90210''.

Πριν από λίγες ώρες το δίκτυο FOX κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα και μας έκανε να ανατριχιάσουμε μόλις ξεκίνησε η μουσική των τίτλων αρχής.
Δεν θα πω κάτι παραπάνω, καλύτερα να το δεις...







Η Tori Spelling και ο Ιan Ziering δημοσίευσαν τις πρώτες επίσημες  φωτογραφίες ενώ από τον λογαριασμό της σειράς στο instagram κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με όλο το καστ, κάνοντας μας να συγκινηθούμε λιγάκι.







Ο Ian Ziering (Steve), η Gabrielle Carteris (Andrea), η Jennie Garth (Kelly), ο Jason Priestley (Brandon), η Shannen Doherty (Brenda), η Tori Spelling (Donna), και ο Brian Austin Green (David) επιστρέφουν στους χαρακτήρες που τους έκαναν παγκόσμιους σταρς στις 7 Αυγούστου 2019.







Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling) στις







Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BH90210 (@bh90210) στις





Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα όλο το καστ (εκτός φυσικά από τον αδικοχαμένο Luke Perry) ξανά μαζί. Τις τρεις πρωταγωνίστριες τις είδαμε στο sequel (reboot κατά κάποιο τρόπο) ''90210''(2008-2013) που είχε νέο καστ.
Ως γκεστ σταρ έπαιξε η Shannen Doherty ως Brenda Walsh, η Τόρι Σπέλιγκ ως Ντόνα Μάρτιν(στο 19ο και 20ο επεισόδιο) και η Jennie Garth ως Kelly για τους πρώτους δυο κύκλους ως μόνιμη γκεστ σταρ. 

Μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου κανένας χαρακτήρας από το αρχικό καστ δεν εμφανίστηκε ξανά στη σειρά.

Δείτε ακόμα: BEVERLY HILLS 90210: EΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Η SHANNEN DOHERTY ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube