Η RIHANNA ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


H 31χρονη Rihanna ''έσπασε'' ένα ακόμα ρεκόρ. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, δημιουργός εταιρείας ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων, η πρώτη μαύρη γυναίκα που βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας και τώρα πια η Ριρι είναι και η πλουσιότερη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία της εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, με την Madonna (570εκ δολάρια), τη Celine Dion (450εκ δολάρια) τη Beyonce (400εκ. δολάρια) και την Taylor Shift (360εκ. δολάρια), να ακολουθούν.





Η Robyn Rihanna Fenty είναι η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη Αμερικανίδα από τον χώρο της μουσικής λόγω των μεγάλων εσόδων από τις περιοδείες της, τις πωλήσεις δίσκων της και φυσικά των εταιρειών Savage X Fenty ( συνεργάζεται με τον όμιλο Tech Style Fashion Group ), Fenty Beauty (σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH). 



Σε μόλις 15 μήνες η εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty, είχε κύκλο εργασιών γύρω στα 570 εκατομμύρια δολάρια το 2018. 



Η σούπερ σταρ στη συνέχεια προχώρησε σε συνεργασία με τον LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα πρετ α πορτέ, παπούτσια και αξεσουάρ. 

Το φτωχό κορίτσι από τα Μπαρμπειντος τα πήγε περίφημα και έλαμψε σαν διαμάντι...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube