Η NATALIE IMBRUGLIA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


Η Βρετανοαυστραλή τραγουδίστρια,τραγουδοποιός και ηθοποιός, Natalie Imbruglia, που έγινε παγκοσμίως διάσημη με το ''Torn'' (1997), έχει πολύ ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές της.  

 «Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μόλις υπέγραψα συμβόλαιο για δίσκο με την BMG. Τι εκπληκτική ομάδα! Ήμουν απασχολημένη γράφοντας καινούργια τραγούδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας! Όπως μπορείτε να δείτε από τη φώτο... έχω να σας κάνω και μια άλλη ανακοίνωση... (όχι, δεν κατάπια καρπούζι). Περιμένω το πρώτο μου παιδί αυτό το φθινόπωρο. Για όσους με γνωρίζετε, ήταν κάτι που επιθυμούσα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να το κάνω με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ενός δότη σπέρματος. Δεν θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια... θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά!», έγραψε η 44χρονη Natalie. 





 Ήταν παντρεμένη με τον Ντάνιελ Τζονς για πέντε χρόνια και χώρισαν το 2008. 

Το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο ''Male'' κυκλοφόρησε το 2015 και αποτελούνταν από 15 διασκευές τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει άνδρες. 

Τον Φεβρουάριο του 2019 ο Albert Hammond Jr. των ''The Strokes'' ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τη Imbruglia και τη μπάντα του για τον νέο δίσκο της τραγουδιστριας, σε παραγωγή του Gus Oberg. 

Η Natalie επέστρεψε στη BMG τον Ιούλιο του 2019, όπου ανήκε από το 1997 έως το 2007.

Με το καλό να γεννηθεί το μωρό και να κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube