Η MILEY CYRUS & Ο LIAM HEMSWORTH ΧΩΡΙΣΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ


Η 26χρονη τραγουδίστρια Miley Cyrus και ο 29χρονος ηθοποιός Liam Hemsworth αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί μετά από μία πολύχρονη σχέση με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις...

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2009, αρραβωνιάστηκαν το 2012, ένα χρόνο αργότερα χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, παντρεύτηκαν στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 (σε μία κλειστή τελετή στο σπίτι τους στο Φράνκλιν του Τενεσί) και τώρα παίρνουν διαζύγιο!





Την Κυριακή, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε και επίσημα ότι οι δυο σταρς δεν είναι πλέον μαζί, κάτι που ήταν κοινή απόφαση.
«Ο Λίαμ και η Μάιλι συμφώνησαν να απομακρυνθούν αυτό το διάστημα. Αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, ενώ και οι δυο τους δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στους εαυτούς τους και τις καριέρες τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι "γονείς" για όλα τα ζώα που έχουν. Παρακαλούμε σεβαστείτε τη διαδικασία και την ιδιωτικότητά τους».

Η ανακοίνωση χωρισμού, έγινε ανήμερα των γενεθλίων του Liam Hemsworth.

Πάντως από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται ότι η ποπ σταρ έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση.

Η Miley έκανε διακοπές στην λίμνη Como στην Ιταλία με την επίσης φρεσκοχωρισμένη 30χρονη blogger και ριαλιτι περσονα, Kaitlynn Carter, με την οποία αγκαλιάζονταν και έδιναν φιλιά χωρίς να νοιάζονται για τους παπαράτσι.

Δες τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube